Pornim radioul...
SMART FACTS » Eveniment alternativ
 

Reușeșc oriunde, aleg Amural

Publicat în StudentIQ.ro

Proiectul „Reușesc oriunde, aleg România – un proiect MemoPlus” este pe lista participanților evenimentului Amural, desfășurat între 1-4 septembrie, în Brașov.

Amural este despre artă, iar arta de astăzi a evadat din muzee și a ieșit în stradă. A cucerit spații pe lângă care poate trecem zilnic și n-au o semnificație pentru noi, dar ea le-a dat un rost. S-a adaptat la tehnologie, contopindu-se cu lumea reală și cea virtuală, dând sens omului și creației lui.

Despre asta este Amural. O formă de manifestare post-modernă, despre Brașov, despre ziduri și depășirea lor.

Este și locul în care vor fi tineri și oameni frumoși. De aceea, mergem acolo cu proiectul „Reușesc oriunde, aleg România – un proiect MemoPlus” despre oameni frumosi, care ar fi putut reusi oriunde in lume sau chiar au facut-o, dar care au decis sa se intoarca acasa.

Luăm cu noi doi români talentați care au depășit zidurile prejudecăților despre țara nostră, dar și a lor, și au preferat să rămână și să construiască aici. Doi dintre ei au ales să construiască prin muzică. Este vorba despre Mani Gutău, vocea trupei Urma și Răzvan Suma, violoncelist.

Mani Gutău, chitaristul și vocea formației Urma a fost plecat pentru câțiva ani în Statele Unite ale Americii, apoi s-a întors în țară pentru a-și transforma pasiunea, adică muzica, în job. Și a reușit. Pe 3 septembrie, cu o zi înainte de începerea proiecțiilor Amural, Urma va susține un concert în Brașov.Răzvan Suma este unul dintre cei mai activi muzicieni români, cu un repertoriu cuprinzător, realizat în sute de recitaluri şi concerte susţinute în întreaga lume. Violoncelistul, împreună cu trupa ArgEnTango, va susține cel de-al doilea concert oferit cu sprijinul MemoPlus prin proiectul „Reușesc oriunde, aleg România”, pe 4 septembrie.Dacă sunteți din Brașov, în trecere pe acolo sau aveți chef de-o experiență interesantă și de amintiri noi, vă invităm la Amural. O să vă placă!


Îți mai recomandăm:

Campania "Reușesc oriunde. Aleg România" promovează români cu performanțe de necontestat, care deși au primit oferte să lucreze în străinătate, au ales să se întoarcă în România. Citește mai mult

* * *

Capacitatea de a învăța cât mai repede, de a înțelege cât mai bine și mai rapid, dar și de a reține cât mai mult timp ceea ce ai învățat, este una din abilitățile esențiale ale oricărui om de succes. Învață acum cum să înveți!


Ce mâncăm și bem în sesiune


Publicat în Ziarul De Iasi
Alimentația zilnică trebuie să conțină în mod dominant: fulgi de cereale cu lapte sau iaurt, soia, smochine, stafide, curmale, pește, ficat, carne de pui slabă și multe salate de legume proaspete.
 
Se recomandă ca în perioada de sesiune să se bea dimineața, pentru dinamizare, un pahar cu apă amestecată cu o linguriță miere și două linguri suc de lamîie.
 
Despre ananas se spune că are proprietatea de a întări memoria. O banană pe zi reface rapid energia consumată prin efort intelectual. Morcovii sporesc, de asemenea, capacitatea de memorare.

Îți mai recomandăm:

Studentii stiu ce inseamna emotiile, noptile pierdute cu cartile in brate, ceasca de cafea sau paharul de cola. Insa alimentatia zilnica trebuie sa contina in mod dominant: fulgi de cereale (griu, porumb, ovaz) cu lapte sau iaurt, peste, ficat, carne de pui slaba si multe salate de legume proaspete. Citește mai mult

* * *

Primul sfat este să vorbiţi cu mâinile.  Ar putea suna ciudat, dar gesticulând în timp ce încercaţi să învăţaţi vă poate ajuta creierul să-şi amintească ceva important. Învață acum cum să înveți!


Sesiune fără stresiune


Publicat în StudentIQ.ro

Dacă vrei să faci față mai ușor sesiunii și să fii în formă maximă la examene, susține-ți creierul și oferă-i un impuls de energie cu MemoPlus.

Special conceput pentru elevi și studenți, MemoPlus este benefic în procesul de învățare deoarece te ajută să te concentrezi, să memorezi și să înveți mai ușor datorită substanțelor active, precum Ginkgo biloba, cafeină, vitamina B6 și Magneziu.

Este un produs ce respectă standardele GMP (standardul GMP înseamnă că a fost verificat și îndeplinește toate normele calității, de la ingrediente la înregistrarea produsului) - adică nu trebuie să-ți faci griji că ar avea efecte adverse, bineînțeles, atât timp cât respecți doza recomandată de o singură capsulă pe zi.

Pentru cei mai activi, există MemoPlus Energizer - îmbogățit cu taurină (un aminoacid esențial care se regăsește în mod natural în creier, mușchi, inimă și sânge). În perioadele de stres sau efort fizic intens se elimină cantități mari de taurină, produsul fiind recomandat mai ales băieților care, pe lângă efortul intelectual, desfășoară și activități fizice solicitante, precum mersul la sală sau sporturi de performanță.

Anul acesta MemoPlus este invitat la sărbătoarea aniversară de 20 de ani de activitate Walmark – liderul regional în categoria suplimentelor alimentare sub a cărui umbrelă se află MemoPlus. Mesajul central al petrecerii este „de 20 de ani, Walmark te ajută să devii cea mai bună versiune a ta”.


Îți mai recomandăm:

Memoria este un muschi si trebuie antrenata. . . distractiv!!! Joaca acum PAIRS University si incearca sa identifici corect cele 15 perechi de imagini de la fiecare nivel. Citește mai mult

* * *

Impartirea perioadelor de timp dedicate studiului in intervale mai scurte se pare ca ar functiona mai bine decat un maraton de invatare. Asimilarea informatiei in ultima clipa ar putea ajuta la trecerea unui examen, de pilda, insa nu este o metoda potrivita pentru cei care doresc sa retina informatiile pe termen lung. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe