Pornim radioul...
SMART FACTS » Activism
 

Devino un agent al salvării cu Agent Green 

Publicat în Asociația Agent Green

Și tu poți salva pădurile României!

Două treimi din pădurile virgine ale Europei se află la noi în țară, dar sunt în pericol din cauza exploatărilor ilegale! Bătrânii le numesc păduri veșnice. Doar 10% din aceste păduri sunt incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO, iar alte 10% sunt prinse în parcuri naționale. Restul de 80% sunt râvnite de mafia pădurilor, iar soarta lor se va decide luna aceasta.

Dacă te implici poți să le salvezi!

Păduri virgine precum Nemira, Boia Mică, Cerdac, Șinca și multe altele pot fi apărate daca le vom include in Catalogul Național al Pădurilor Virgine așa cum se cere prin ultimul cod silvic (2015) și ordin de ministru (2016).

Guvernul nu finanțează identificarea și documentarea acestor păduri dar se obligă să le protejeze dacă noi susținem specialiștii de la Agent Green sau alte ONG-uri care le descoperă și le documentează științific.

Mai avem timp doar până la sfârșitul lunii septembrie!Donează și salvează pe https://www.facebook.com/agentgreen.ro/

Asigură că pădurile veșnice vor fi păstrate pentru generațiile următoare. Cu doar 2 euro poți salva o bucată de pădure virgină mare cât un stadion de fotbal. Calculul are la bază costurile aferente cu specialiștii, deplasările în teren și elaborarea studiilor care stau la baza includerii padurilor în Catalogul Național al Pădurilor Virgine.

Pentru donații te rugăm folosește următoarele conturi:

Lei:


Denumire entitate nonprofit – Asociaţia Agent Green
Cod unic de înregistrare – 25261826
Cont IBAN LEI: RO97 RNCB 0072 1083 9376 0001

Euro:

Name: Banca Comercială Română, Sucursala Sector 1 București
Adress: Calea Victoriei nr. 155, București, Sector 1
Swift Code: RNCBROBU
Name: Asociația Agent Green
Cod IBAN EURO account: RO70RNCB0072108393760002


Îți mai recomandăm:

Studenţii braşoveni sunt provocaţi la un concurs inedit în domeniul schimbărilor climatice. În cadrul proiectului „Calea verde spre dezvoltare durabilă”, aceştia sunt provocaţi să prezinte o soluţie inovatoare de adaptare la efectele schimbărilor climatice. Citește mai mult

* * *

"If only I could have LEARNED FRENCH three years ago…" If only. For many of us, there are more things we want to learn than we have time. As information becomes more readily accesible online, the number of things we want to learn is only continuing to increase. Învață acum cum să înveți!


Studentii stiu ce inseamna emotiile, noptile pierdute cu cartile in brate, ceasca de cafea sau paharul de cola.

Insa alimentatia zilnica trebuie sa contina in mod dominant: fulgi de cereale (griu, porumb, ovaz) cu lapte sau iaurt, peste, ficat, carne de pui slaba si multe salate de legume proaspete.

Aceste recomandari sint pentru cei incearca sa memoreze o cantitate foarte mare de cunostinte intr-un timp foarte scurt, dar care datorita stresului si oboselii, se prezinta la examene extenuati si fara posibilitatea de a-si aduce aminte ce au citit.


Îți mai recomandăm:

Nutriţionistul Cristina Bogdan îţi spune ce să mănânci ca să faci faţă în perioada examenelor. Mananca regulat si echilibrat. Este foarte important ca in perioada examenelor sa mananci alimente care sa iti dea energie pe tot parcursul zilei. Citește mai mult

* * *

Studenţii care petrec zilnic ore în şir online, scriu mereu SMS-uri sau vorbesc mult la telefon sunt mai agitaţi, mai puţin fericiţi şi iau note mai proaste. Învață acum cum să înveți!


Agenda este inutila pentru ca uiti sa o consulti pentru indeplinirea sarcinilor zilnice de lucru? Poate ca este timpul sa urmezi un tratament natural pentru imbunatatirea memoriei.

Complexul de vitamine B face minuni pentru memoria ta. Acidul folic are acelasi efect, iar vitamina C te revitalizeaza si iti vei duce la bun sfarsit sarcinile zilnice de lucru.

Toate vitaminele si mineralele benefice pentru imbunatatirea memoriei le vei prelua din fructe si legume. Pepenele galben, capsunele, citricele, pastaile, spanacul si salata nu vor lipsi din frigiderul uitucilor.

Îți mai recomandăm:

Metodele contemporane de dezvoltarea a capacităţii de memorare sunt din ce în ce mai inventive.  Exerciţii fizice zilnice îţi pun sângele în mişcare și stimulează memoria pe termen scurt şi lung. Citește mai mult

* * *

I hate studying. When I try to study I am able to concentrate for 15-20 minutes the most and then I find something else to do. I manage to make average grades from what I retain in class and with the little studying I manage to do. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe