Pornim radioul...
FUN FACTS » Cool hunting
 
Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, şi-a dezvăluit preferinţele muzicale din această vară, după ce Casa Albă s-a alăturat, oficial, platformei de muzică online Spotify.

Playlist-ul inaugural a fost ales „manual“ chiar de către Barack Obama şi cuprinde o listă de melodii „de zi“ şi una cu piese „de seară“.  

Obama, care în prezent se află cu familia în vacanţă în Massachusetts, pe insula Martha's Vineyard, este un împătimit al golfului, dar şi un mare iubitor de muzică. Liderul american a ţinut prima pagină a ziarelor de fiecare dată când, la apariţiile publice, a început să fredoneze diverse cântece. Selecţia pieselor de vară conţine o mare varietate de artişti, de la Beyoncé la Bob Dylan. 

Îți mai recomandăm:

Constănţeanul Ionuţ Cristea, primul absolvent român al Academiei Gărzii de Coastă Americane, din Connecticut, a fost felicitat de preşedintele SUA Barack Obama, scrie cotidianul local The Day. Citește mai mult

* * *

Relaxing music for studying that helps concentration, memory and focus for long reading and relaxing. . Învață acum cum să înveți!


4 super-alimente care stimulează creierul


Publicat în Doctorul Zilei

Îți mai recomandăm:

Pestele gras (somonul, sardinele, heringul) contine acizi grasi omega 3, substante care protejeaza creierul. Totodata, acizii omega 3 cresc nivelul serotoninei, hormonul care iti da o stare de bine. Citește mai mult

* * *

Atunci când studiem pentru un examen, unul dintre principalele lucruri de care trebuie să ținem cont se referă la folosirea tuturor materialelor de care dispunem pentru cursul respectiv. Învață acum cum să înveți!


Creierul – servicii de mentenanţă


Publicat în Tophabits.ro
Creierul nostru este într-o continuă schimbare însă depinde de noi dacă acea schimbare va fi una bună sau va duce spre declin.

Fitness mintal - Practicarea in mod regulat a unor activități variate (cititul, călătoritul, participarea la evenimente culturale) duce la mărirea rezultatelor în testele de IQ.

Somnul – salvarea memoriei. În timpul somnului, informaţia ce a fost acumultă de-a lungul zilei va fi “retipărită” pentru a ajunge în memoria de lungă durată.

Nu vă infometaţi! Creierul foloseşte 20-30% din caloriile organismului, fără glucoză neuronii mor.


Îți mai recomandăm:

Oamenii de stiinta britanici de la Colegiul Universitar „King" recomanda persoanelor care au probleme cu memoria sa consume, de cel putin cinci ori pe saptamana, peste gras (somon, macrou, hering, ton). Citește mai mult

* * *

Totul porneste de la atitudine Antrenati-va creierul sa fie intr-o permanenta stare de curiozitate, de a dori sa intelegeti lucrurile dincolo de propria perceptie de a reflecta si extrage lectii din orice. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe