Pornim radioul...
FUN FACTS » Muzica invatat
 

Playlist pentru sfârșitul lumii (a.k.a. Prima Sesiune) 

Publicat în Viatainstileuropean.wo...

Muzica ma ajuta mereu sa invat. Linistea parca imi ucide pofta de citit. Culmea, multi imi spun sa mai las youtube-ul si sa incerc sa ma concentrez. 

Dance, pop, rock, sa fie cu de toate! (Melodiile sunt alese in mod aleator.)

0. Pharrell Williams-Happy


1. The Script-Superheroes


2. Jessie J-Masterpiece


3. Aloe Blacc-The man


4. Avicii-The days


5. Bruno Mars-Valerie


6. Dillon Francis & DJ Snake-Get low


7. Ella Eyre-Comeback


8. Ellie Goulding-Burn


9. Imagine Dragons-On top of the world


10. James Morrison-One lifeÎți mai recomandăm:

Iulie pare a fi o luna aflata sub semnul festivalurilor: B’ESTFEST Summer Camp la Tunari, Rock Evolution la Oradea, Ghost Festival la Rasnov, Fusion Festival la Sibiu si Ursus Evolution la Brasov. Citește mai mult

* * *

Relaxing music for studying that helps concentration, memory and focus for long reading and relaxing. . Învață acum cum să înveți!


Cercetările au demonstrat faptul că vocabularul este cel mai potrivit instrument pentru definirea competenţelor şi a succeselor la examene, potrivit experţilor citaţi de publicaţia "The Telegraph". Cum optimizăm acest proces? Cum putem învăţa mai multe într-un timp mult mai scurt?

Desene pentru a reţine cuvintele grele sau plate "Mems" sau memento-urile sunt dispozitive vizuale care ajută la memorare formând o legătură vie între forma cuvântului şi sensul acestuia. De exemplu, în încercarea noastră de a reţine "caber", care înseamnă "a se potrivi" în limba spaniolă, este necesar un memento.

Îți mai recomandăm:

Chiar dacă ai o memorie bună, întotdeauna sunt utile câteva trucuri pentru a creşte şi mai mult viteza cu care înveţi.  Prima regulă pentru reuşită este să citeşti întotdeauna întregul material pe care trebuie să-l înveţi. Citește mai mult

* * *

Who says you need to wait until you ‘feel like’ doing something in order to start doing it?Look, there are days when not even the most well-intentioned advice from the latest motivational science will do. Învață acum cum să înveți!


Planta cu cele mai recunoscute beneficii în privința memoriei este salvia. O cură îndelungată cu ceai de salvie te ajută să îți îmbunătățești memoria.
 
O altă variantă ar fi ceaiul de păducel, la fel de bun atunci când vrei să îți perfecționezi memoria. Pentru a vedea efectele se recomandă a se consuma câte o cană cu ceai seara, timp de o lună.
 
De asemenea, 25 de picături de tinctură de anghinare într-o cană cu ceai de orice tip se soldează cu mărirea capacității de concentrare, combaterea oboselii mentale și revigorarea simțurilor.

Îți mai recomandăm:

Ginkgo biloba ajută memoria de scurtă durată. Această plantă stimulează oxigenarea creierului şi, deci, activitatea celulară cerebrală. Se foloseşte sub formă de infuzie (o cană de ceai pe zi, dintr-unul sau două plicuri la o ceaşcă) sau sub formă de tinctură (câte 30-40 de picături de trei-cinci ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă). Citește mai mult

* * *

Alimentatia sanatoasa este baza unei memorii bune si in mod sigur cu ajutorul unei bune alimentatii echilibrate reusesti sa iti pastrezi atat energia, cat si capacitatea intelectuala la cote inalte. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe