Pornim radioul...
FUN FACTS » Eveniment alternativ
 

Electric Castle 2015 a fost, fără echivoc, una dintre cele mai stresante și epuizante perioade pentru MaiNoi.

Am ajuns cu două săptămâni înainte de event și am plecat la cinci zile după terminarea lui, deci peste trei săptămâni de muncă continuă.

Proiectul ECO de la această ediție a avut un mare susținător și anume sponsorul Walmark, care prin al lui brand, Memo Plus 2 Go, ne-a finanțat instalația de biciclete cu dinam, dar mai ales ne-a întreținut pe noi, organizatorii, voluntarii, precum și pe cei mai eco dintre participanți, cu un boost real de energie.

Toată lumea a vrut să pună mâna pe cutiuța cu pastiluțe-minune MemoPlus 2 Go, o dată pentru că bomboanele alea bune la gust chiar îți dau energie (și nu conțin chestii care să-ți distrugă stomacul și ficatul), dar și datorită cutiei în sine, un accesoriu numai bun pentru un participant la un festival de muzică :).

MemoPlus 2 Go e gândit, în principal, pentru studenți, însă eu nu mă blochez pe faptul că am terminat studiile. De energie și memorie bună avem nevoie cu toții.

Vreau să mulțumesc echipei de marketing Walmark și agenției lor de creație, pentru că sunt unii dintre puținii sponsori care înțeleg că ”less is more” și preferă întotdeauna să vină cu plus valoare pentru publicul lor, în schimbul bannerelor kilometrice sau publicității agasante.

La spot-ul ECO de la Electric Castle au fost prezenți cu:

Pufi de relaxare.


Un infografic smart & fun pe instalația de biciclete cu dinam.

Tricouri cool pe care și le-a dorit toată lumea de la fest.
Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet  Publicat în MaiNoi.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto MaiNoi.ro


Îți mai recomandăm:

Mulțumim pentru participarea la concursul "Câștiga cu MemoPlus o invitație pentru doua persoane la festivalul Electric Castle 2016"!Conform tragerii la sorți 1 desfășurată prin site-ul www. Citește mai mult

* * *

Rezumatul, fișa de lectură, recenzia, referatul, au la bază un plan de idei.  Iată de ce este bine să îți organizezi în acest mod ce ai de învățat! Pentru că aceste scrieri sintetice permit organizarea și concentrarea cunoștințelor acumulate. Învață acum cum să înveți!


Pentru sanatatea mentala, dar si cea fizica, trebuie consumate alimente proaspete, bogate in nutrientii necesari. Excesele trebuie evitate. 

Miscarea in aer liber, aerisirea creierului, se recomanda mai mereu, fara insa se sa mentioneze ca aceasta ajuta si la mentinerea in forma a memoriei. Se pot face plimbari, mai lungi sau mai scurte, in functie de anotimp.

Cel mai important, insa, pentru mentinerea unei memorii sanatoase pe tot parcursul vietii, e gimnastica memoriei.


Îți mai recomandăm:

Avem nevoie de un plan de îmbunătățire a memoriei, care să devină treptat un nou stil de viață, mult mai bine organizat. Pentru sănătatea mentală, dar și cea fizică, trebuie consumate alimente proaspete, bogate în nutrienții necesari. Citește mai mult

* * *

In primul rand, dormi - Daca te privezi de cele sase – sapte ore de somn, de care organismul tau are nevoie, pot aparea instabilitati ale functionarii normale ale creierului. Învață acum cum să înveți!


Metoda simplă de stimulare a memoriei


Publicat în Incomemagazine.ro

Strângerea pumnului drept, în mod repetat, stimulează memoria şi poate să îi ajute pe oameni să reţină mai uşor anumite informaţii, afirmă cercetătorii americani.

Pumnul stang se strange pentru "readucerea" la suprafata a respectivei informaţii. In opinia oamenilor de stiinta, aceste mişcări activează regiunile cerebrale cu rol cheie în procesele de înmagazinare şi de reamintire a informaţiilor.


Cercetatorii americani recomanda celor care nu au la indemana un creion, un pix şi o foaie de hârtie să încerce aceste trucuri atunci când încearcă să-si intipareasca in memorie o lista de cumpărături sau un număr de telefon.


În cadrul unui studiu efectuat in acest sens, voluntarii au primit o minge din cauciuc şi au fost rugaţi să o strângă în pumn cât pot de tare, înainte de a încerca să memoreze 72 de cuvinte. Cei care au strâns mingea mai întâi în mâna dreaptă şi apoi în mâna stângă au fost aceia care şi-au amintit cele mai multe cuvinte.


Îți mai recomandăm:

În cadrul unui studiu, voluntarii au primit o minge din cauciuc şi au fost rugaţi să o strângă în pumn cât pot de tare, înainte de a încerca să memoreze o listă cu 72 de cuvinte. Citește mai mult

* * *

Profesorii de la Universitatea din Sheffield au realizat un studiu ale cărui rezultate au confirmat faptul că învăţarea este mai eficientă atunci când întreg procesul se întinde pe o perioadă mai lungă de timp şi include pauze regulate. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe