Pornim radioul...
FUN FACTS » Eveniment alternativ
 

Electric Castle 2015 a fost, fără echivoc, una dintre cele mai stresante și epuizante perioade pentru MaiNoi.

Am ajuns cu două săptămâni înainte de event și am plecat la cinci zile după terminarea lui, deci peste trei săptămâni de muncă continuă.

Proiectul ECO de la această ediție a avut un mare susținător și anume sponsorul Walmark, care prin al lui brand, Memo Plus 2 Go, ne-a finanțat instalația de biciclete cu dinam, dar mai ales ne-a întreținut pe noi, organizatorii, voluntarii, precum și pe cei mai eco dintre participanți, cu un boost real de energie.

Toată lumea a vrut să pună mâna pe cutiuța cu pastiluțe-minune MemoPlus 2 Go, o dată pentru că bomboanele alea bune la gust chiar îți dau energie (și nu conțin chestii care să-ți distrugă stomacul și ficatul), dar și datorită cutiei în sine, un accesoriu numai bun pentru un participant la un festival de muzică :).

MemoPlus 2 Go e gândit, în principal, pentru studenți, însă eu nu mă blochez pe faptul că am terminat studiile. De energie și memorie bună avem nevoie cu toții.

Vreau să mulțumesc echipei de marketing Walmark și agenției lor de creație, pentru că sunt unii dintre puținii sponsori care înțeleg că ”less is more” și preferă întotdeauna să vină cu plus valoare pentru publicul lor, în schimbul bannerelor kilometrice sau publicității agasante.

La spot-ul ECO de la Electric Castle au fost prezenți cu:

Pufi de relaxare.


Un infografic smart & fun pe instalația de biciclete cu dinam.

Tricouri cool pe care și le-a dorit toată lumea de la fest.
Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet  Publicat în MaiNoi.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto MaiNoi.ro


Îți mai recomandăm:

Mulțumim pentru participarea la concursul "Câștiga cu MemoPlus o invitație pentru doua persoane la festivalul Electric Castle 2016"!Conform tragerii la sorți 1 desfășurată prin site-ul www. Citește mai mult

* * *

Încă se confundă foarte mult învăţarea cu memorarea de date şi informaţii despre un subiect sau altul. Există mai multe explicaţii pentru această practică foarte ineficientă! Din punct de vedere istoric, până nu de mult, până în urmă cu aprx. Învață acum cum să înveți!


O memorie buna este esentiala pentru obtinerea unui rezultat multumitor la examenele care urmeaza in aceasta perioada pentru studenti si elevi. Chiar daca procesul de imbunatatire a memoriei se realizeaza in timp, mai exista o sansa si pentru cei care s-au „trezit” mai tarziu.


Îți mai recomandăm:

SinzianaT. din Iasi: "As dori sa stiu daca lecitina ajuta intr-adevar unui copil care are mult de invatat. Nepoata mea este in clasa a VIII-a si mi se pare cam anemica, palida de la cite ore petrece invatind, scriind, fie acasa, fie la meditatii. Citește mai mult

* * *

Când vine vorba de succes, majoritatea oamenilor sunt de părere că inteligența joacă cel mai important rol, însă un studiu al cercetătorilor de la Universitatea Stanford ne va schimba părerea. Învață acum cum să înveți!


Metoda cu povestea o stim de cand suntem mici.  Ideea este sa creezi o poveste care-ti va aminti toate cuvintele din lista.

Spre exemplu avem urmatoarele cuvinte: Sarpe, Camion, Baterie, Roz, Palarie. Povestea o sa sune cam asa: Intr-un sarpe era un camion fara baterie, roz, cu palarie. 

Povestea trebuie sa fie neobisnuita (camion in sarpe, nu invers, caci invers ar fi mai normal).
Trebuie sa vizualizezi povestea (cine nu-si poate imagina un camion roz cu palarie?).
Trebuie sa implice simturi (auzi "sasaitul" sarpelui din poveste?).

Îți mai recomandăm:

Memoria poate fi de mai multe feluri: vizuală, auditivă, auditivă digitală și kinestezică. Aceasta corespunde unui anumit tip de a învăța, la care ar trebui să ne adaptăm. Citește mai mult

* * *

Potrivit cercetătorilor, cei mai mulţi studenţi greşesc pentru că vor să înveţe recitind notiţe şi texte din manuale.  Nu te rezuma să reciteşti notiţele! Cei care citesc de mai multe ori textele nu le vor reţine mai bine decât cei care le citesc o singură dată. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe