Pornim radioul...
FUN FACTS » Eveniment alternativ
 

Electric Castle 2015 a fost, fără echivoc, una dintre cele mai stresante și epuizante perioade pentru MaiNoi.

Am ajuns cu două săptămâni înainte de event și am plecat la cinci zile după terminarea lui, deci peste trei săptămâni de muncă continuă.

Proiectul ECO de la această ediție a avut un mare susținător și anume sponsorul Walmark, care prin al lui brand, Memo Plus 2 Go, ne-a finanțat instalația de biciclete cu dinam, dar mai ales ne-a întreținut pe noi, organizatorii, voluntarii, precum și pe cei mai eco dintre participanți, cu un boost real de energie.

Toată lumea a vrut să pună mâna pe cutiuța cu pastiluțe-minune MemoPlus 2 Go, o dată pentru că bomboanele alea bune la gust chiar îți dau energie (și nu conțin chestii care să-ți distrugă stomacul și ficatul), dar și datorită cutiei în sine, un accesoriu numai bun pentru un participant la un festival de muzică :).

MemoPlus 2 Go e gândit, în principal, pentru studenți, însă eu nu mă blochez pe faptul că am terminat studiile. De energie și memorie bună avem nevoie cu toții.

Vreau să mulțumesc echipei de marketing Walmark și agenției lor de creație, pentru că sunt unii dintre puținii sponsori care înțeleg că ”less is more” și preferă întotdeauna să vină cu plus valoare pentru publicul lor, în schimbul bannerelor kilometrice sau publicității agasante.

La spot-ul ECO de la Electric Castle au fost prezenți cu:

Pufi de relaxare.


Un infografic smart & fun pe instalația de biciclete cu dinam.

Tricouri cool pe care și le-a dorit toată lumea de la fest.
Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet  Publicat în MaiNoi.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto MaiNoi.ro


Îți mai recomandăm:

Mulțumim pentru participarea la concursul "Câștiga cu MemoPlus o invitație pentru doua persoane la festivalul Electric Castle 2016"!Conform tragerii la sorți 1 desfășurată prin site-ul www. Citește mai mult

* * *

Dacă notițele tale nu sunt organizate sau clare, și îți este dificil să înțelegi ceva din ele, atunci trebui să schimbi puțin abordarea. Acest lucru nu are nimic în comun cu cât de frumos sau urât scrii, ci este vorba despre felul în care îți structurezi notițele. Învață acum cum să înveți!


Planta cu cele mai recunoscute beneficii în privința memoriei este salvia. O cură îndelungată cu ceai de salvie te ajută să îți îmbunătățești memoria.
 
O altă variantă ar fi ceaiul de păducel, la fel de bun atunci când vrei să îți perfecționezi memoria. Pentru a vedea efectele se recomandă a se consuma câte o cană cu ceai seara, timp de o lună.
 
De asemenea, 25 de picături de tinctură de anghinare într-o cană cu ceai de orice tip se soldează cu mărirea capacității de concentrare, combaterea oboselii mentale și revigorarea simțurilor.

Îți mai recomandăm:

Ginkgo biloba ajută memoria de scurtă durată. Această plantă stimulează oxigenarea creierului şi, deci, activitatea celulară cerebrală. Se foloseşte sub formă de infuzie (o cană de ceai pe zi, dintr-unul sau două plicuri la o ceaşcă) sau sub formă de tinctură (câte 30-40 de picături de trei-cinci ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă). Citește mai mult

* * *

I quickly learned that at a normal pace there was simply not enough time in a year to accomplish these goals, if I planned on eating, sleeping and working at all. Învață acum cum să înveți!


Mici secrete pentru o memorie de invidiat


Publicat în Nou-nascuti.ro

Nimic mai simplu sa punem memoria la lucru sustin specialistii. Iata cateva trucuri.

Studiile arata ca dintr-un material de invatat cel mai bine se retine ceea ce este la inceput si la sfrasit. Mijlocul are proportia cea mami mica in reamintire. Deci daca aveti mult de invatat incepeti si terminati cu ceea ce vi se pare mai dificil de memorat, sau trebuie sa stiti mai bine;

Impartiti-va materialul de memorat in "portii" egale pe toata durata timpului avut la dispozitie. Nu incercati sa memorati mult intr-o zi si putin in alta, caci inconsecventa poate dauna.


Îți mai recomandăm:

Asocierea - Crearea unor asocieri intre ceva ce vrei sa-ti amintesti si o imagine care are legatura cu acel ceva te poate ajuta sa nu mai uiti, mai ales atunci cand ai mai multe lucruri de tinut minte. Citește mai mult

* * *

Impartirea perioadelor de timp dedicate studiului in intervale mai scurte se pare ca ar functiona mai bine decat un maraton de invatare.  O alta strategie de invatat care s-a dovedit a fi eficienta este evaluarea periodica. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe