Vrei sa vorbesti englezeste ca un pro'?
Publicat în Campuscluj.ro

Poți lua parte la un curs de "Engleză conversaţională", între 22-31 octombrie, la Centrul de formare profesională Gh. Marinescu, nr 36-38. Şi ştii care e partea faină? O să ai parte de vorbitori nativi de limba engleză.
Te poți înscrie aici.

Îți mai recomandăm:
Majoritatea vorbitorilor nativi de limba engleză cunosc în medie între 20. 000-35. 000 de cuvinte, în timp ce vorbitorii non-nativi de limba engleză au un vocabular de 2. Citește mai mult
* * *
Dupa ce am stabilit cum sa te organizezi si care este ora la care trebuie sa te trezesti dimineata, dar mai ales la ce ora sa fii in pat, pentru ca si maine este o noua zi de invatat, acum trecem la procedura efectiva de lucru, respectiv: notitele. Învață acum cum să înveți!
Mananca ciocolata neagra
Cand consumi ciocolata activezi anumite sisteme din creier care pompeaza dopamina, un element chimic important. Aceste sisteme imbunatatesc invatarea si memoria si mentin mintea ascutita si alerta.
Viziteaza un muzeu
Fa un tur cu ghid al unui muzeu sau alt punct de interes pentru tine. Fii atent la ce spune ghidul. Cand ajungi acasa, incearca sa reconstruiesti turul scriind un rezumat a tot ce iti amintesti.
Rezolva puzzle-uri
Ai avea nevoie de minimum 500 de piese. Rezolvarea unuia implica anumite decizii vizuale despre fiecare piesa si locul ei.
Îți mai recomandăm:
Mănâncă ciocolată neagră - Când consumi ciocolată activezi anumite sisteme din creier. Aceste sisteme îmbunătățesc învățarea și memoria și mențin mintea ascuțită și alertă. Citește mai mult
* * *
Cea mai uşoară metodă de memorare a informaţiei este fotografierea ei vizuală, aceasta fiind una dintre cele mai frecvent folosite tehnici de învăţare rapidă pentru examen. Învață acum cum să înveți!
Îți mai recomandăm:
Pestele gras (somonul, sardinele, heringul) contine acizi grasi omega 3, substante care protejeaza creierul. Totodata, acizii omega 3 cresc nivelul serotoninei, hormonul care iti da o stare de bine. Citește mai mult
* * *
Rezumatul, fișa de lectură, recenzia, referatul, au la bază un plan de idei. Iată de ce este bine să îți organizezi în acest mod ce ai de învățat! Pentru că aceste scrieri sintetice permit organizarea și concentrarea cunoștințelor acumulate. Învață acum cum să înveți!
Citește mai departe
PERFORMANTA ACADEMICA

Google oferă 30.000 USD pentru a sprijini profesorii de informatică de la gimnaziu