Pornim radioul...
ÎNVEȚI » Masterat in strainatate
 

Dacă planifici să-ți continui studiile în afară atunci QS World Grad School Tour București este evenimentul potrivit, în cadrul căruia poți interacționa cu reprezentanții birourilor de admitere de la cele mai bune universități din lume.

Pe 24 octombrie, la București, în cadrul târgului de programe de masterat, vei avea avea acces la toate informațiile privind admiterea, bursele și vei descoperi ce instituții se potrivesc cel mai bine profilului tău.

Agenda evenimentului și lista școlilor sunt în curs de actualizare, înscrie-te acum gratuit și fii la curent cu noutățile! Pentru întrebări punctuale poți scrie la adresa Romania@qs.com
De ce să participi la QS World Grad School Tour București?

- Suport Financiar
Aplici pentru burse de peste 1.7milioane $ disponibile doar participanților la târg.

- Interacțiuni față în față
Discuți direct cu reprezentanții birourilor de admitere din cadrul universităților de top, precum HEC Paris, IE Business School sau London School of Economics.

- Seminare și info-sessions
Afli informații despre oportunități de carieră din partea absolvenților care au trecut cu succes prin această experiență.

- QS Top Grad School Guide Gratuit
Primești gratuit QS TopGrad School Guide - publicație bi-anuală – disponibilă primilor 100 de participanți.

Înscrie-te acum!


Agenda evenimentului QS World Grad School Tour Bucuresti:

14:30 Înregistrarea participanților

15:20 - 15:40 Procesul de admitere în Marea Britanie

15:40 - 16:00 Procesul de admitere în Austria

16:15 - 17:00 Seminar - Admitere

PROCESUL DE APLICARE PE ÎNȚELESUL TUTUROR
Prezintă: Embry-Riddle Aeronautical University, University of Glasgow, Diplomatic Academy of Vienna, IE Business School

17:00 Începutul târgului

17:00 - 17:30 More people go more places with IELTS

Prezintă: British Council Romania

18:00 - 18:30 How to beat GMAT

Prezintă: Road Language Centre.

18:30 - 19:15 Alumni experience

Prezintă: David Timiș, Project Manager Google Romania

20:00 Închiderea târgului

Înscrie-te acum!


Îți mai recomandăm:

Reprezentanti ai universitatilor de top din strainatate vin, pe 25 octombrie, la Hotelul Hilton din Bucuresti, sa-i intalneasca pe tinerii romani care vor sa studieze peste hotare. Citește mai mult

* * *

O memorie buna depinde in special de sanatatea si de vitalitatea creierului. Exista foarte multe lucruri pe care le-ai putea face pentru imbunatatirea memoriei, fie ca inveti pentru un examen, ai inceput sa studiezi o noua limba straina sau pur si simplu vrei sa-ti antrenezi gandirea pentru a o mentine in forma. Învață acum cum să înveți!


Consumul de alimente cu impact asupra activităţii cerebrale şi exerciţiul fizic regulat sunt cele două elemente esenţiale pentru longevitatea creierului şi a memoriei!

Efectul este spectaculos: când primeşte nutrienţii adecvaţi, creierul dă dovada unei capacităţi sporite de concentrare şi de memorare.


Cafeina din cafea, ceai sau băuturile tip cola este renumită pentru acţiunea ei stimulantă asupra sistemului nervos.

Ginko - biloba – extractul de ginko are efecte reale, dar limitate asupra memoriei şi ameliorează circulaţia sangvină cerebrală, deci poate fi folosit ca supliment nutritiv.

Îți mai recomandăm:

Studentii care sunt mereu pusi pe memorat trebuie sa tina cont si de alimentatie. Aceasta ii ajuta in momentele de tensiune, cand sunt presati de timp si trebuie sa invete zeci de pagini in scurt timp. Citește mai mult

* * *

Învățarea eficientă începe cu atenția în sala de curs.  Acasă, planifică ce ai să înveți; recapitulează săptămânal ce ai învățat, precum și la terminarea unui capitol sau mai multora. Învață acum cum să înveți!


Află ce vitamine susțin memoria!


Publicat în Dietetik.ro
Mama îmi spunea că memoria se întreține cu vitamine, dar la vârsta copilăriei, cui îi păsa?

Trăim într-o lume în care memorie ne este pur și simplu bombardată cu tot felul de informații. Cu atâta multitasking în jur și informații care așteaptă să fie preluate de creier, memoria trebuie să rămână bine antrenată.

Primele pe listă sunt vitamina B6, B9 și B12. Complexul de B-uri ne ajută să ne mobilizăm și previne pierderile de memorie, datorită aminoacizilor conținuți.

Alimentele care conțin complexul de B-uri pot fi de la carne de pui și de pește, la tofu, ouă și broccoli.

Îți mai recomandăm:

Pentru a tine mintea alerta este necesar sa luptam pe mai multe fronturi. Printre actiunile care ajuta memoria se numara activitatea fizica dar si exercitiile pentru minte. Citește mai mult

* * *

Iată căteva mici ponturi legate de modul în care poți să iei notițe într-un mod inteligent în timpul unui curs. S-ar putea, în primă fază, să te panichezi, să te pierzi, să ai impresia că nu vei putea ajunge niciodată să ții pasul cu ceea ce spune profesorul și asta pentru că profesorul universitar vorbește, prezintă, povestește, dar nu dictează. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe