Pornim radioul...
ÎNVEȚI » Masterat in strainatate
 

Dacă planifici să-ți continui studiile în afară atunci QS World Grad School Tour București este evenimentul potrivit, în cadrul căruia poți interacționa cu reprezentanții birourilor de admitere de la cele mai bune universități din lume.

Pe 24 octombrie, la București, în cadrul târgului de programe de masterat, vei avea avea acces la toate informațiile privind admiterea, bursele și vei descoperi ce instituții se potrivesc cel mai bine profilului tău.

Agenda evenimentului și lista școlilor sunt în curs de actualizare, înscrie-te acum gratuit și fii la curent cu noutățile! Pentru întrebări punctuale poți scrie la adresa Romania@qs.com
De ce să participi la QS World Grad School Tour București?

- Suport Financiar
Aplici pentru burse de peste 1.7milioane $ disponibile doar participanților la târg.

- Interacțiuni față în față
Discuți direct cu reprezentanții birourilor de admitere din cadrul universităților de top, precum HEC Paris, IE Business School sau London School of Economics.

- Seminare și info-sessions
Afli informații despre oportunități de carieră din partea absolvenților care au trecut cu succes prin această experiență.

- QS Top Grad School Guide Gratuit
Primești gratuit QS TopGrad School Guide - publicație bi-anuală – disponibilă primilor 100 de participanți.

Înscrie-te acum!


Agenda evenimentului QS World Grad School Tour Bucuresti:

14:30 Înregistrarea participanților

15:20 - 15:40 Procesul de admitere în Marea Britanie

15:40 - 16:00 Procesul de admitere în Austria

16:15 - 17:00 Seminar - Admitere

PROCESUL DE APLICARE PE ÎNȚELESUL TUTUROR
Prezintă: Embry-Riddle Aeronautical University, University of Glasgow, Diplomatic Academy of Vienna, IE Business School

17:00 Începutul târgului

17:00 - 17:30 More people go more places with IELTS

Prezintă: British Council Romania

18:00 - 18:30 How to beat GMAT

Prezintă: Road Language Centre.

18:30 - 19:15 Alumni experience

Prezintă: David Timiș, Project Manager Google Romania

20:00 Închiderea târgului

Înscrie-te acum!


Îți mai recomandăm:

Reprezentanti ai universitatilor de top din strainatate vin, pe 25 octombrie, la Hotelul Hilton din Bucuresti, sa-i intalneasca pe tinerii romani care vor sa studieze peste hotare. Citește mai mult

* * *

Dacă pentru unii dintre noi învăţatul este floare la ureche, pentru alţii, reţinerea anumitor informaţii înseamnă timp pierdut şi stres. Persoanele care învaţă repede au anumite caracteristici care îi diferenţiază de ceilalţi. Învață acum cum să înveți!


Un lucru esenţial în învăţare este motivaţia internă şi externă. Mai mult, un program, un plan, o ambianţă plăcută, o atmosferă, o muzică bună pot ajuta foarte mult în procesul de învăţare.

Asociază imagini cuvintelor. Memorează cuvintele-imagini. Repetă-le în minte.

Învaţă prin a face legături cu ceea ce ştiai deja. Ataşează noile informaţii la cele pe care le cunoşteai deja.

Reformularea informaţiilor (de exemplu, traducerea în cazul limbilor străine) este foarte importantă.


Îți mai recomandăm:

Omul memorează 10% din ceea ce citește, 20% din ceea ce aude, 30% din ceea ce vede, 50% din ceea ce vede și aude în același timp, 80% din ceea ce spune și 90% din ceea ce spune și face în același timp. Citește mai mult

* * *

1. Respiră adânc şi realizează că totul este doar în capul tău Relaxează-te înainte să te apuci de scris. Inspiră aer adânc în piept, în timp ce ai mâinile pe bancă şi corpul relaxat. Învață acum cum să înveți!


Asocierea - Crearea unor asocieri intre ceva ce vrei sa-ti amintesti si o imagine care are legatura cu acel ceva te poate ajuta sa nu mai uiti, mai ales atunci cand ai mai multe lucruri de tinut minte.

Fragmentarea - Un sir mai lung de cifre poate fi memorat mai usor si cu mai multa acuratete daca este fragmentat. Bucatile mai mici sunt mai usor de tinut minte decat un sir de cifre interminabil.


Crearea unor personalitati pentru numere
- Aceasta tehnica era folosita de marele fizician Albert Einstein. El asocia celor zece cifre cate o personalitate, spre exemplu, saptele era un barbat cu mustata.


Îți mai recomandăm:

Memoria este unul dintre cele mai fascinante procese psihice cognitiv complexe, prin intermediul caruia indivizii intiparesc, stocheaza si reactualizeaza informatiile din experienta lor anterioara. Citește mai mult

* * *

În primul rând, dă-ţi seama cum înveţi cel mai uşor. Sunt mai multe stiluri de a învaţă, însă nu toate se potrivesc tuturor. Sunt persoane care prind informaţiile mai repede dacă le văd. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe