Pornim radioul...
ÎNVEȚI » Masterat in strainatate
 

Dacă planifici să-ți continui studiile în afară atunci QS World Grad School Tour București este evenimentul potrivit, în cadrul căruia poți interacționa cu reprezentanții birourilor de admitere de la cele mai bune universități din lume.

Pe 24 octombrie, la București, în cadrul târgului de programe de masterat, vei avea avea acces la toate informațiile privind admiterea, bursele și vei descoperi ce instituții se potrivesc cel mai bine profilului tău.

Agenda evenimentului și lista școlilor sunt în curs de actualizare, înscrie-te acum gratuit și fii la curent cu noutățile! Pentru întrebări punctuale poți scrie la adresa Romania@qs.com
De ce să participi la QS World Grad School Tour București?

- Suport Financiar
Aplici pentru burse de peste 1.7milioane $ disponibile doar participanților la târg.

- Interacțiuni față în față
Discuți direct cu reprezentanții birourilor de admitere din cadrul universităților de top, precum HEC Paris, IE Business School sau London School of Economics.

- Seminare și info-sessions
Afli informații despre oportunități de carieră din partea absolvenților care au trecut cu succes prin această experiență.

- QS Top Grad School Guide Gratuit
Primești gratuit QS TopGrad School Guide - publicație bi-anuală – disponibilă primilor 100 de participanți.

Înscrie-te acum!


Agenda evenimentului QS World Grad School Tour Bucuresti:

14:30 Înregistrarea participanților

15:20 - 15:40 Procesul de admitere în Marea Britanie

15:40 - 16:00 Procesul de admitere în Austria

16:15 - 17:00 Seminar - Admitere

PROCESUL DE APLICARE PE ÎNȚELESUL TUTUROR
Prezintă: Embry-Riddle Aeronautical University, University of Glasgow, Diplomatic Academy of Vienna, IE Business School

17:00 Începutul târgului

17:00 - 17:30 More people go more places with IELTS

Prezintă: British Council Romania

18:00 - 18:30 How to beat GMAT

Prezintă: Road Language Centre.

18:30 - 19:15 Alumni experience

Prezintă: David Timiș, Project Manager Google Romania

20:00 Închiderea târgului

Înscrie-te acum!


Îți mai recomandăm:

Reprezentanti ai universitatilor de top din strainatate vin, pe 25 octombrie, la Hotelul Hilton din Bucuresti, sa-i intalneasca pe tinerii romani care vor sa studieze peste hotare. Citește mai mult

* * *

Relaxing music for studying that helps concentration, memory and focus for long reading and relaxing. . Învață acum cum să înveți!


Alimente pentru o memorie bună


Publicat în Clicksanatate.ro

Iată o serie de alimente recomandate pentru o memorie bună!

Nuci - Alături de alunele de pădure, fistic, alune sau seminţe de floarea-sorealui, acestea trebuie consumate în stare crudă pentru a beneficia de toate calităţile lor nutriţionale.

Avocado - Include-l în dietă și te va ajuta să ai o memorie mai bună, dar și o capacitate de concentrare mai mare.

Fructele de pădure - Acestea conţin o cantitate însemnată de antioxidanţi, care ajută la înlăturarea stresului şi la sporirea capacitaţii de concentrare şi învăţare.


Îți mai recomandăm:

Inteligenta, in general, are legatura cu meniul tau zilnic. Argumente in plus sunt toate alimentele inteligentei, care ajuta toate functiile cognitive, memoria si capacitatea de concentrare. Citește mai mult

* * *

If you haven’t heard, universities around the world offering their courses online for free (or at-least partially free). These courses are collectively called as MOOCS or Massive Open Online Courses. Învață acum cum să înveți!


Metoda cu povestea o stim de cand suntem mici.  Ideea este sa creezi o poveste care-ti va aminti toate cuvintele din lista.

Spre exemplu avem urmatoarele cuvinte: Sarpe, Camion, Baterie, Roz, Palarie. Povestea o sa sune cam asa: Intr-un sarpe era un camion fara baterie, roz, cu palarie. 

Povestea trebuie sa fie neobisnuita (camion in sarpe, nu invers, caci invers ar fi mai normal).
Trebuie sa vizualizezi povestea (cine nu-si poate imagina un camion roz cu palarie?).
Trebuie sa implice simturi (auzi "sasaitul" sarpelui din poveste?).

Îți mai recomandăm:

Memoria poate fi de mai multe feluri: vizuală, auditivă, auditivă digitală și kinestezică. Aceasta corespunde unui anumit tip de a învăța, la care ar trebui să ne adaptăm. Citește mai mult

* * *

Metodele contemporane de dezvoltarea a capacităţii de memorare sunt din ce în ce mai inventive.  Exerciţii fizice zilnice îţi pun sângele în mişcare și stimulează memoria pe termen scurt şi lung. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe