Pornim radioul...
ÎNVEȚI » Masterat in strainatate
 

Dacă planifici să-ți continui studiile în afară atunci QS World Grad School Tour București este evenimentul potrivit, în cadrul căruia poți interacționa cu reprezentanții birourilor de admitere de la cele mai bune universități din lume.

Pe 24 octombrie, la București, în cadrul târgului de programe de masterat, vei avea avea acces la toate informațiile privind admiterea, bursele și vei descoperi ce instituții se potrivesc cel mai bine profilului tău.

Agenda evenimentului și lista școlilor sunt în curs de actualizare, înscrie-te acum gratuit și fii la curent cu noutățile! Pentru întrebări punctuale poți scrie la adresa Romania@qs.com
De ce să participi la QS World Grad School Tour București?

- Suport Financiar
Aplici pentru burse de peste 1.7milioane $ disponibile doar participanților la târg.

- Interacțiuni față în față
Discuți direct cu reprezentanții birourilor de admitere din cadrul universităților de top, precum HEC Paris, IE Business School sau London School of Economics.

- Seminare și info-sessions
Afli informații despre oportunități de carieră din partea absolvenților care au trecut cu succes prin această experiență.

- QS Top Grad School Guide Gratuit
Primești gratuit QS TopGrad School Guide - publicație bi-anuală – disponibilă primilor 100 de participanți.

Înscrie-te acum!


Agenda evenimentului QS World Grad School Tour Bucuresti:

14:30 Înregistrarea participanților

15:20 - 15:40 Procesul de admitere în Marea Britanie

15:40 - 16:00 Procesul de admitere în Austria

16:15 - 17:00 Seminar - Admitere

PROCESUL DE APLICARE PE ÎNȚELESUL TUTUROR
Prezintă: Embry-Riddle Aeronautical University, University of Glasgow, Diplomatic Academy of Vienna, IE Business School

17:00 Începutul târgului

17:00 - 17:30 More people go more places with IELTS

Prezintă: British Council Romania

18:00 - 18:30 How to beat GMAT

Prezintă: Road Language Centre.

18:30 - 19:15 Alumni experience

Prezintă: David Timiș, Project Manager Google Romania

20:00 Închiderea târgului

Înscrie-te acum!


Îți mai recomandăm:

Reprezentanti ai universitatilor de top din strainatate vin, pe 25 octombrie, la Hotelul Hilton din Bucuresti, sa-i intalneasca pe tinerii romani care vor sa studieze peste hotare. Citește mai mult

* * *

Sesiunea poate fi uneori extrem de stresanta pentru tine, cu atat mai mult cu cat ai in fata sutele de pagini pe care trebuie sa le pregatesti pentru examene si nu stii exact cum si ce sa faci mai intai. Învață acum cum să înveți!


Ce mâncăm și bem în sesiune


Publicat în Ziarul De Iasi
Alimentația zilnică trebuie să conțină în mod dominant: fulgi de cereale cu lapte sau iaurt, soia, smochine, stafide, curmale, pește, ficat, carne de pui slabă și multe salate de legume proaspete.
 
Se recomandă ca în perioada de sesiune să se bea dimineața, pentru dinamizare, un pahar cu apă amestecată cu o linguriță miere și două linguri suc de lamîie.
 
Despre ananas se spune că are proprietatea de a întări memoria. O banană pe zi reface rapid energia consumată prin efort intelectual. Morcovii sporesc, de asemenea, capacitatea de memorare.

Îți mai recomandăm:

Studentii stiu ce inseamna emotiile, noptile pierdute cu cartile in brate, ceasca de cafea sau paharul de cola. Insa alimentatia zilnica trebuie sa contina in mod dominant: fulgi de cereale (griu, porumb, ovaz) cu lapte sau iaurt, peste, ficat, carne de pui slaba si multe salate de legume proaspete. Citește mai mult

* * *

What is the easiest way to learn? David Robson meets a group of scientists and memory champions competing to find techniques that make facts stick. . Învață acum cum să înveți!


Potrivit unui studiu efectuat de cercetătorii Universității Emory, lectura unei cărți bune are ca efect o îmbunătățire a activității creierului, într-un mod ce poate fi asemănat cu antrenarea mușchilor în cazul culturiștilor.

Astfel, lectura provoacă schimbări măsurabile în cortexului temporal stâng – regiune a creierului "responsabilă" de receptivitatea lingvistic- – și în zona primară senzorială a creierului. Pe timpul lecturii, neuronii din aceste zone sunt "păcăliți" să creadă că fac ceva ce în realitate nu se întâmplă – de pildă, atunci când personajul din carte aleargă, sunt activați neuronii asociați cu actul fizic al alergării.


Îți mai recomandăm:

Suntem inca departe de a descifra functionarea creierului, aceasta masinarie pe care incorect au asemanat-o unii cu un computer, caci este mult mai complex de atat. Citește mai mult

* * *

Simți că ești pe atât de productiv pe cât ai putea fi?Însă hai mai întâi să discutăm despre a fi eficient, pentru că nu vreau să cazi în capcană – de regulă, atunci când vor să învețe mai bine, studenții pur și simplu petrec mai mult timp cu cartea deschisă, întind deadline-urile și fac multitasking. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe