Pornim radioul...

Sute de studenti la PAIRS University. Joaca si tu si poti castiga!

Publicat în StudentIQ.ro

Memoria este un muschi si trebuie antrenata... distractiv!!! 

Joaca acum PAIRS University si incearca sa identifici corect cele 15 perechi de imagini de la fiecare nivel. Daca treci de nivelul ABSOLVENT cu nota 10 esti automat inscris in concurs. Peste 20 de studenti au absolvit cu succes. Vezi albumul ABSOLVENTILOR!

Poti castiga unul dintre cele 10 pachete ce contin cartea World Wide Brands si un pachet de MemoPlus 60 capsule pentru o sesiune fara probleme!  

Intr-un format inedit si atractiv vizual, cartea World Wide Brands surprinde calatoria brandurilor de la aparitie la notorietate, de la implicare la emotii si transparenta de astazi. World Wide Brands este o inovatie prin noutatea pe care o aduce in atentia publicului si anume, deschiderea de a se prezenta cu un istoric, cu propriile elemente de diferentiere, cu oamenii din spatele ideilor si cu rezultatele obtinute.

MemoPlus de la Walmark este cel mai bun prieten al studentilor in perioadele foarte solicitante pentru creier. Actiunea celor cinci ingrediente active din MemoPlus imbunatateste capacitatea de concentrare si memorare si are rezultate optime chiar si in momentele de oboseala fizica si psihica.

Pentru a participa in concurs este suficient sa te inregistrezi pe StudentIQ.ro si sa joci PAIRS University pana la nivelul ABSOLVENT inclusiv. Toti absolventii cu nota 10 validati conform regulamentului sunt inscrisi oficiali la tragerea la sorti. Castigatorii tragerii la sorti vor fi afisati in data de 2 mai 2012 si vor fi recompensati cu premiile campaniei. 

Joaca acum, este momentul sa facem ceva pentru memoria ta :))


Îți mai recomandăm:

Memoria este un muschi si trebuie antrenata. . . distractiv!!! Joaca acum PAIRS University si incearca sa identifici corect cele 15 perechi de imagini de la fiecare nivel. Citește mai mult

* * *

If you haven’t heard, universities around the world offering their courses online for free (or at-least partially free). These courses are collectively called as MOOCS or Massive Open Online Courses. Învață acum cum să înveți!


Jocurile cum sunt sudoku, integramele, dar şi cele care fac apel la capacitatea de a rezolva ecuaţii matematice menţin în formă zonele cerebrale responsabile cu memoria.

Schimbă-ţi alimentaţia! Dulciurile şi carnea grasă ne scad capacitatea de memorare. Înlocuieşte-le cu afine, cătină, măceşe, struguri şi cu broccoli.


Dormi mai mult! În timpul somnului, creierul nostru reorganizează, prioritizează şi stochează toate informaţiile primite în timpul zilei.


Îți mai recomandăm:

Nu este iesit din comun sa uiti din cand in cand telefonul mobil acasa, dar acest lucru nu trebuie sa se intample frecvent. Daca ti se intampla prea des, este cazul sa incepi sa-ti antrenezi creierul zilnic cu ajutorul unor exercitii mentale. Citește mai mult

* * *

În primul rând, nu te învață să înveți. Și acum îmi vine în minte o frază pe care ne-o tot spunea la anatomie asistenta  "Voi până în anul III n-o să știți să învațați". Învață acum cum să înveți!


Majoritatea oamenilor care nu dorm suficient nu sunt capabili sa recunoasca modul in care le este afectata sanatatea mentala. Multi cred ca somnul este un lux, un mic rasfat.

Ei admit totusi ca se simt mai bine atunci cand dorm bine o noapte intreaga si ca se simt mai rau atunci cand nu o fac. De fapt, nu este nici un secret ca somnul imbunatateste memoria si puterea de invatare si intelegere.

Lipsa excesiva de somn poate afecta performanta in munca, relatiile sociale si duce la probleme psihice, precum anxietatea sau depresia.

Îți mai recomandăm:

Din cauza stilului actual de viata, problemele de somn au devenit o „epidemie” la nivel mondial, afectand pana la 45% din populatie. Lipsa unui somn de calitate are un impact negativ asupra atentiei, memoriei si invataturii si ne face mult mai vulnerabili la accidente. Citește mai mult

* * *

Nu poți învăța bine dacă nu știi pentru ce înveți. S-a constatat că studenții care conștientizează motivele învățării învață de 5-6 ori mai bine decât ceilalți. Învață acum cum să înveți!