Pornim radioul...

Sute de studenti la PAIRS University. Joaca si tu si poti castiga!

Publicat în StudentIQ.ro

Memoria este un muschi si trebuie antrenata... distractiv!!! 

Joaca acum PAIRS University si incearca sa identifici corect cele 15 perechi de imagini de la fiecare nivel. Daca treci de nivelul ABSOLVENT cu nota 10 esti automat inscris in concurs. Peste 20 de studenti au absolvit cu succes. Vezi albumul ABSOLVENTILOR!

Poti castiga unul dintre cele 10 pachete ce contin cartea World Wide Brands si un pachet de MemoPlus 60 capsule pentru o sesiune fara probleme!  

Intr-un format inedit si atractiv vizual, cartea World Wide Brands surprinde calatoria brandurilor de la aparitie la notorietate, de la implicare la emotii si transparenta de astazi. World Wide Brands este o inovatie prin noutatea pe care o aduce in atentia publicului si anume, deschiderea de a se prezenta cu un istoric, cu propriile elemente de diferentiere, cu oamenii din spatele ideilor si cu rezultatele obtinute.

MemoPlus de la Walmark este cel mai bun prieten al studentilor in perioadele foarte solicitante pentru creier. Actiunea celor cinci ingrediente active din MemoPlus imbunatateste capacitatea de concentrare si memorare si are rezultate optime chiar si in momentele de oboseala fizica si psihica.

Pentru a participa in concurs este suficient sa te inregistrezi pe StudentIQ.ro si sa joci PAIRS University pana la nivelul ABSOLVENT inclusiv. Toti absolventii cu nota 10 validati conform regulamentului sunt inscrisi oficiali la tragerea la sorti. Castigatorii tragerii la sorti vor fi afisati in data de 2 mai 2012 si vor fi recompensati cu premiile campaniei. 

Joaca acum, este momentul sa facem ceva pentru memoria ta :))


Îți mai recomandăm:

Memoria este un muschi si trebuie antrenata. . . distractiv!!! Joaca acum PAIRS University si incearca sa identifici corect cele 15 perechi de imagini de la fiecare nivel. Citește mai mult

* * *

This video explores some very crucial reasons for everyone having an understanding of physics. Elon Musk, Brian Cox and Richard Feynman explain. The movie clip is from 'Margin Call' (2011). Învață acum cum să înveți!


Nutriţionistul Cristina Bogdan îţi spune ce să mănânci ca să faci faţă în perioada examenelor. Mananca regulat si echilibrat. Este foarte important ca in perioada examenelor sa mananci alimente care sa iti dea energie pe tot parcursul zilei.

Fast-food-ul nu este o solutie, mai ales daca mananci seara – iti poate tulbura somnul si iti ingreuneaza digestia. "Este foarte important ca elevii sa se gandeasca ca au de trecut printr-un stres foarte intens, au de facut foarte multe pregatiri, asa ca trebuie sa respecte un program de viata si de alimentatie."


Îți mai recomandăm:

Ai sesiune? Nutriţioniştii îţi spun ce să mănânci pentru o memorie bună. Perioada examenelor constituie un stres pentru majoritatea elevilor şi studenţilor. Citește mai mult

* * *

Iată ce trebuie să faceți pentru a reține cu ușurință cursurile: Primul pas este să sintetizați materialul pe care îl aveți de învățat și alcătuiți rezumate; Alternați studiul la o materie preferată cu cel la una mai puțin plăcută. Învață acum cum să înveți!


O memorie buna este esentiala pentru obtinerea unui rezultat multumitor la examenele care urmeaza in aceasta perioada pentru studenti si elevi. Chiar daca procesul de imbunatatire a memoriei se realizeaza in timp, mai exista o sansa si pentru cei care s-au „trezit” mai tarziu.


Îți mai recomandăm:

SinzianaT. din Iasi: "As dori sa stiu daca lecitina ajuta intr-adevar unui copil care are mult de invatat. Nepoata mea este in clasa a VIII-a si mi se pare cam anemica, palida de la cite ore petrece invatind, scriind, fie acasa, fie la meditatii. Citește mai mult

* * *

Dacă încerci să înveți, s-ar putea să vrei să-i dai creierului tău puțină cafeină. Dar momentul în care faci asta este relevant, a descoperit un nou studiu din "Nature Neuroscience". Învață acum cum să înveți!