Pornim radioul...

Sute de studenti la PAIRS University. Joaca si tu si poti castiga!

Publicat în StudentIQ.ro

Memoria este un muschi si trebuie antrenata... distractiv!!! 

Joaca acum PAIRS University si incearca sa identifici corect cele 15 perechi de imagini de la fiecare nivel. Daca treci de nivelul ABSOLVENT cu nota 10 esti automat inscris in concurs. Peste 20 de studenti au absolvit cu succes. Vezi albumul ABSOLVENTILOR!

Poti castiga unul dintre cele 10 pachete ce contin cartea World Wide Brands si un pachet de MemoPlus 60 capsule pentru o sesiune fara probleme!  

Intr-un format inedit si atractiv vizual, cartea World Wide Brands surprinde calatoria brandurilor de la aparitie la notorietate, de la implicare la emotii si transparenta de astazi. World Wide Brands este o inovatie prin noutatea pe care o aduce in atentia publicului si anume, deschiderea de a se prezenta cu un istoric, cu propriile elemente de diferentiere, cu oamenii din spatele ideilor si cu rezultatele obtinute.

MemoPlus de la Walmark este cel mai bun prieten al studentilor in perioadele foarte solicitante pentru creier. Actiunea celor cinci ingrediente active din MemoPlus imbunatateste capacitatea de concentrare si memorare si are rezultate optime chiar si in momentele de oboseala fizica si psihica.

Pentru a participa in concurs este suficient sa te inregistrezi pe StudentIQ.ro si sa joci PAIRS University pana la nivelul ABSOLVENT inclusiv. Toti absolventii cu nota 10 validati conform regulamentului sunt inscrisi oficiali la tragerea la sorti. Castigatorii tragerii la sorti vor fi afisati in data de 2 mai 2012 si vor fi recompensati cu premiile campaniei. 

Joaca acum, este momentul sa facem ceva pentru memoria ta :))


Îți mai recomandăm:

Memoria este un muschi si trebuie antrenata. . . distractiv!!! Joaca acum PAIRS University si incearca sa identifici corect cele 15 perechi de imagini de la fiecare nivel. Citește mai mult

* * *

It has never been proven that listening to music helps people to concentrate, but various studies have shown that listening to calming songs can reduce stress levels by blocking out background noise. Învață acum cum să înveți!


Impartirea perioadelor de timp dedicate studiului in intervale mai scurte se pare ca ar functiona mai bine decat un maraton de invatare.

Asimilarea informatiei in ultima clipa ar putea ajuta la trecerea unui examen, de pilda, insa nu este o metoda potrivita pentru cei care doresc sa retina informatiile pe termen lung.

O alta strategie de invatat care s-a dovedit a fi eficienta este evaluarea periodica. Multi elevi sau studenti folosesc bucati de hartie pe care isi noteaza cuvinte-cheie, iar aceasta este o forma raspandita de autoevaluare.

Îți mai recomandăm:

Impartirea perioadelor de timp dedicate studiului in intervale mai scurte se pare ca ar functiona mai bine decat un maraton de invatare.  O alta strategie de invatat care s-a dovedit a fi eficienta este evaluarea periodica. Citește mai mult

* * *

Eu am pornit laptopul ca să fac un proiect și se pare că scriu un articol. Măcar fac ceva util pentru voi, camarazi dragi, pentru a trece cu bine peste acest război această sesiune. Învață acum cum să înveți!


De la alimentatie, programul incarcat, pana la felul in care dormi sau medicamentele pe care le iei, memoria poate fi afectata in diverse moduri.

Vitamina B12 se afla in stransa legatura cu memoria. Aceasta se afla si in produsele lactate, iar lipsa ei duce la o scadere a puterii de concentrare.

Depresia duce la scaderea nivelului de serotonina si norepinefrina din creier, astfel incat memoria este afectata.


Prin imbunatatirea stilului de viata, atat in ceea ce priveste alimentatia, cat si programul fizic, vei reusi sa scapi de aceaste probleme.


Îți mai recomandăm:

Potrivit cercetatorilor, un tratament de doi ani de zile cu vitamina B12 si acid folic poate face minuni pentru memorie. "Vitaminele au un rol important in sustinerea sanatatii mentale a persoanelor in varsta si sustin buna functionare a sistemului cognitiv", a marturisit Janine Walker, cercetatori la Universitatea Nationala din Australia. Citește mai mult

* * *

Iată câteva trucuri care te vor ajuta să reţii majoritatea informaţiilor din cărţile pe care le citeşti:1. Citeşte inclusiv prima pagină, cu titlul şi numele autorului, cuprinsul şi prefaţa. Învață acum cum să înveți!