Pornim radioul...

Sute de studenti la PAIRS University. Joaca si tu si poti castiga!

Publicat în StudentIQ.ro

Memoria este un muschi si trebuie antrenata... distractiv!!! 

Joaca acum PAIRS University si incearca sa identifici corect cele 15 perechi de imagini de la fiecare nivel. Daca treci de nivelul ABSOLVENT cu nota 10 esti automat inscris in concurs. Peste 20 de studenti au absolvit cu succes. Vezi albumul ABSOLVENTILOR!

Poti castiga unul dintre cele 10 pachete ce contin cartea World Wide Brands si un pachet de MemoPlus 60 capsule pentru o sesiune fara probleme!  

Intr-un format inedit si atractiv vizual, cartea World Wide Brands surprinde calatoria brandurilor de la aparitie la notorietate, de la implicare la emotii si transparenta de astazi. World Wide Brands este o inovatie prin noutatea pe care o aduce in atentia publicului si anume, deschiderea de a se prezenta cu un istoric, cu propriile elemente de diferentiere, cu oamenii din spatele ideilor si cu rezultatele obtinute.

MemoPlus de la Walmark este cel mai bun prieten al studentilor in perioadele foarte solicitante pentru creier. Actiunea celor cinci ingrediente active din MemoPlus imbunatateste capacitatea de concentrare si memorare si are rezultate optime chiar si in momentele de oboseala fizica si psihica.

Pentru a participa in concurs este suficient sa te inregistrezi pe StudentIQ.ro si sa joci PAIRS University pana la nivelul ABSOLVENT inclusiv. Toti absolventii cu nota 10 validati conform regulamentului sunt inscrisi oficiali la tragerea la sorti. Castigatorii tragerii la sorti vor fi afisati in data de 2 mai 2012 si vor fi recompensati cu premiile campaniei. 

Joaca acum, este momentul sa facem ceva pentru memoria ta :))


Îți mai recomandăm:

Memoria este un muschi si trebuie antrenata. . . distractiv!!! Joaca acum PAIRS University si incearca sa identifici corect cele 15 perechi de imagini de la fiecare nivel. Citește mai mult

* * *

Strângerea pumnului drept, în mod repetat, stimulează memoria şi poate să îi ajute pe oameni să reţină mai uşor anumite informaţii, afirmă cercetătorii americani. Învață acum cum să înveți!


6 sfaturi pentru o memorie bună


Publicat în Sfatulparintilor.ro

Mananca ciocolata neagra

Cand consumi ciocolata activezi anumite sisteme din creier care pompeaza dopamina, un element chimic important. Aceste sisteme imbunatatesc invatarea si memoria si mentin mintea ascutita si alerta.

Viziteaza un muzeu

Fa un tur cu ghid al unui muzeu sau alt punct de interes pentru tine. Fii atent la ce spune ghidul. Cand ajungi acasa, incearca sa reconstruiesti turul scriind un rezumat a tot ce iti amintesti.

Rezolva puzzle-uri

Ai avea nevoie de minimum 500 de piese. Rezolvarea unuia implica anumite decizii vizuale despre fiecare piesa si locul ei.


Îți mai recomandăm:

Mănâncă ciocolată neagră - Când consumi ciocolată activezi anumite sisteme din creier. Aceste sisteme îmbunătățesc învățarea și memoria și mențin mintea ascuțită și alertă. Citește mai mult

* * *

Te simți din ce în ce mai puțin motivat? Ai nevoie de soluții practice la această problemă universală? Iată ce îți recomandăm!   Fă o înțelegere cu tine însuți. Învață acum cum să înveți!


Vrem o minte care să nu ne trădeze când avem mai mare nevoie de ea? Există meniuri care o pot stimula!
 
Regulile pentru păstrarea creierului în formă sunt: Să nu sărim peste cele trei mese principale.
 
Să nu sărim peste somn, iar dacă se poate, programul de dormit să fie între 6 și 8 ore pe noapte la un om adult și să se încadreze mereu între aceleași ore;
 
Să facem zilnic exerciții fizice sau mișcare: înot, ciclism, alergări, aerobic, flotări, genuflexiuni, abdomene sau măcar mers pe jos jumătate de oră pe zi. Dacă le efectuam seara, să lăsăm câteva ore între ele și mersul la culcare.

Îți mai recomandăm:

Oamenii de stiinta britanici de la Colegiul Universitar „King" recomanda persoanelor care au probleme cu memoria sa consume, de cel putin cinci ori pe saptamana, peste gras (somon, macrou, hering, ton). Citește mai mult

* * *

Fiecare dintre noi are capacitatea de a invata in diferite moduri. De multe ori pe parcursul vietii am obsesrvat ca asimilam informatii noi fie prin participare activa, fie prin ascultare, fie prin privire. Învață acum cum să înveți!