Pornim radioul...

Sute de studenti la PAIRS University. Joaca si tu si poti castiga!

Publicat în StudentIQ.ro

Memoria este un muschi si trebuie antrenata... distractiv!!! 

Joaca acum PAIRS University si incearca sa identifici corect cele 15 perechi de imagini de la fiecare nivel. Daca treci de nivelul ABSOLVENT cu nota 10 esti automat inscris in concurs. Peste 20 de studenti au absolvit cu succes. Vezi albumul ABSOLVENTILOR!

Poti castiga unul dintre cele 10 pachete ce contin cartea World Wide Brands si un pachet de MemoPlus 60 capsule pentru o sesiune fara probleme!  

Intr-un format inedit si atractiv vizual, cartea World Wide Brands surprinde calatoria brandurilor de la aparitie la notorietate, de la implicare la emotii si transparenta de astazi. World Wide Brands este o inovatie prin noutatea pe care o aduce in atentia publicului si anume, deschiderea de a se prezenta cu un istoric, cu propriile elemente de diferentiere, cu oamenii din spatele ideilor si cu rezultatele obtinute.

MemoPlus de la Walmark este cel mai bun prieten al studentilor in perioadele foarte solicitante pentru creier. Actiunea celor cinci ingrediente active din MemoPlus imbunatateste capacitatea de concentrare si memorare si are rezultate optime chiar si in momentele de oboseala fizica si psihica.

Pentru a participa in concurs este suficient sa te inregistrezi pe StudentIQ.ro si sa joci PAIRS University pana la nivelul ABSOLVENT inclusiv. Toti absolventii cu nota 10 validati conform regulamentului sunt inscrisi oficiali la tragerea la sorti. Castigatorii tragerii la sorti vor fi afisati in data de 2 mai 2012 si vor fi recompensati cu premiile campaniei. 

Joaca acum, este momentul sa facem ceva pentru memoria ta :))


Îți mai recomandăm:

Memoria este un muschi si trebuie antrenata. . . distractiv!!! Joaca acum PAIRS University si incearca sa identifici corect cele 15 perechi de imagini de la fiecare nivel. Citește mai mult

* * *

Sesiunea este cea mai grea perioadă din viaţa unui student. Durează cam o lună, dar acea lună pare să dureze infinit mai mult în mintea studentului stresat și panicat, asaltat de examene şi proiecte. Învață acum cum să înveți!


Metoda simplă de stimulare a memoriei


Publicat în Incomemagazine.ro

Strângerea pumnului drept, în mod repetat, stimulează memoria şi poate să îi ajute pe oameni să reţină mai uşor anumite informaţii, afirmă cercetătorii americani.

Pumnul stang se strange pentru "readucerea" la suprafata a respectivei informaţii. In opinia oamenilor de stiinta, aceste mişcări activează regiunile cerebrale cu rol cheie în procesele de înmagazinare şi de reamintire a informaţiilor.


Cercetatorii americani recomanda celor care nu au la indemana un creion, un pix şi o foaie de hârtie să încerce aceste trucuri atunci când încearcă să-si intipareasca in memorie o lista de cumpărături sau un număr de telefon.


În cadrul unui studiu efectuat in acest sens, voluntarii au primit o minge din cauciuc şi au fost rugaţi să o strângă în pumn cât pot de tare, înainte de a încerca să memoreze 72 de cuvinte. Cei care au strâns mingea mai întâi în mâna dreaptă şi apoi în mâna stângă au fost aceia care şi-au amintit cele mai multe cuvinte.


Îți mai recomandăm:

În cadrul unui studiu, voluntarii au primit o minge din cauciuc şi au fost rugaţi să o strângă în pumn cât pot de tare, înainte de a încerca să memoreze o listă cu 72 de cuvinte. Citește mai mult

* * *

Personalitatea fiecaruia scoate la suprafata mai multe sau mai putine emotii care se simt fie in fata profesorilor atotstiutori, fie atunci cand esti programat la un interviu. Învață acum cum să înveți!


Fie ca esti clasa a 12-a, in perioada BAC-ului sau la facultate, in sesiune, este absolut normal sa nu vrei sa acumulezi kilograme. Dar statul cu orele pe scaun si rontaitul compulsiv nu ajuta in acest sens deloc.

Sfatul pe care l-ar da oricine ar fi "mergi la sport!". "- Dar cand? Ca nu am timp!". Haideti sa vedem cum iti poti organiza ziua astfel incat sa nu devii un soricel grasut de biblioteca si sa ai timp sa si inveti! Planuieste-ti ziua cu o seara inainte. Tine un mic jurnal in care sa-ti notezi ce ai de facut a doua zi. La ce ora te trezesti, cand iei micul dejun, cand faci pauza de sport, ce capitole vrei sa inveti in ziua respectiva. In felul acesta, vei avea mai mult spor si inainte si dupa ora de miscare. Inainte pentru ca stii ca daca termini la timp, poti sa te eliberezi un pic de la studiu si sa iti dezmortesti un spatele, iar dupa antrenament te vei simti mai libera, mai tonica si vei avea mai mult chef de invatat.


Îți mai recomandăm:

1. Incercaţi să vă îmbunătăţiţi cunoştinţele în privinţa gătitului inainte de a pleca de acasă. 2. Mâncaţi cinci porţii de legume sau fructe pe zi. Citește mai mult

* * *

Dacă încerci să înveți, s-ar putea să vrei să-i dai creierului tău puțină cafeină. Dar momentul în care faci asta este relevant, a descoperit un nou studiu din "Nature Neuroscience". Învață acum cum să înveți!