Pornim radioul...

Cea de-a cincea ediție a conferinței naționale WordCamp România, dedicată tuturor celor care folosesc platforma gratuită WordPress, are loc în 28 și 29 iunie, la Timișoara. WordCamp România 2014 este un eveniment organizat cu ajutorul WordCamp Central și reprezintă ediția națională a acestuia. Până acum, evenimentul a avut loc la Bucureşti, în 2009, 2010, 2012 și la Cluj-Napoca, în 2013.

Conferința este un prilej de interacțiune, dezbatere și învățare între programatori, designeri, studenți, dar și reprezentanți ai diverselor companii care implementează proiecte folosind platforma WordPress.

Timp de două zile, WordCamp România va fi un eveniment dedicat celor interesați și pasionați de WordPress, un punct de întâlnire al comunității WordPress din România. Evenimentul mizează pe schimbul de idei dintre participanți și invitați, privind inovarea cu ajutorul WordPress.

Participanţii din acest an vor avea parte de un program diversificat, care își propune să atingă cât mai multe puncte de interes pentru comunitatea WordPress. Tematicile care urmează să fie prezentate în cadrul WordCamp România 2014 se axează pe puterea exemplului și combină aspecte practice și teoretice.

Programul WordCamp România include o conferință de o zi, în data de 28 iunie, și o componentă de socializare și interacțiune între membrii comunității WordPress din România, în data de 29 iunie.

Programul conferinței include speakeri naționali și internaționali care au contribuit de-a lungul timpului la dezvoltarea platformei WordPres, dar și persoane care folosesc această platformă pentru a dezvolta aplicații și website-uri utile.

9:00 Primirea participanților
9:50    Deschiderea WordCamp România 
10:00    Building Web Applications with WordPress - Cristian Antohe
10:30    Internationalizarea Site-urilor Web - Mihai Grigori
11:00    Lessons from working on WordPress.com - Veselin Nikolov
11:30    Managementul dependințelor. Front-end și back-end - Dan-Lucian Ștefancu
12:00    WordPress Development Anywhere - Ștefan Cosma
12:30    Prânz
13:30    From Europe with Love: How to coordinate teams across the globe for maximum productivity - Karim Marucchi
14:00    Game changing git based WordPress development - Călin Don
14:30    Git Tricks - The Basics - Ivelina Dimova
15:00    WordPress se învaţa şi la facultate - Prof. Dr. Mirela-Catrinel Voicu
15:30    How Wordpress Influences Design - Silviu Runceanu
16:00    Pauză   
16:30    Modern WordPress development: Insight into procedures, practices and tools we use - Vladimir Prelovac
17:00    From Newb to Imposter - and beyond - in 5 Simple Steps - Eric Mann
17:30    Cum mi-a schimbat WordPress viaţa - Andrei Chira
18:00    Închidere   

Înscrierile la conferinţă se fac online, numărul de locuri fiind limitat.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet  Publicat în WordCamp.org. Sunteți autorul articolului?


Îți mai recomandăm:

Cu sase ani in urma, Cristian Micle se lasase de doua facultati, n-avea un chior si debutase cu un blog anonim. Acum e milionar si are un motto: „Facultatea te prosteste”La 20 de ani s-a imbogatit dintr-o joaca pe internet. Citește mai mult

* * *

Nu te rezuma să reciteşti notiţele! Cei care repetă lectura au tendinţa să considere că deja au înţeles, au învăţat informaţia şi mai sunt la fel de atenţi ca prima dată când citesc. Învață acum cum să înveți!


De la alimentatie, programul incarcat, pana la felul in care dormi sau medicamentele pe care le iei, memoria poate fi afectata in diverse moduri.

Vitamina B12 se afla in stransa legatura cu memoria. Aceasta se afla si in produsele lactate, iar lipsa ei duce la o scadere a puterii de concentrare.

Depresia duce la scaderea nivelului de serotonina si norepinefrina din creier, astfel incat memoria este afectata.


Prin imbunatatirea stilului de viata, atat in ceea ce priveste alimentatia, cat si programul fizic, vei reusi sa scapi de aceaste probleme.


Îți mai recomandăm:

Potrivit cercetatorilor, un tratament de doi ani de zile cu vitamina B12 si acid folic poate face minuni pentru memorie. "Vitaminele au un rol important in sustinerea sanatatii mentale a persoanelor in varsta si sustin buna functionare a sistemului cognitiv", a marturisit Janine Walker, cercetatori la Universitatea Nationala din Australia. Citește mai mult

* * *

Who says you need to wait until you ‘feel like’ doing something in order to start doing it?Look, there are days when not even the most well-intentioned advice from the latest motivational science will do. Învață acum cum să înveți!


Planta cu cele mai recunoscute beneficii în privința memoriei este salvia. O cură îndelungată cu ceai de salvie te ajută să îți îmbunătățești memoria.
 
O altă variantă ar fi ceaiul de păducel, la fel de bun atunci când vrei să îți perfecționezi memoria. Pentru a vedea efectele se recomandă a se consuma câte o cană cu ceai seara, timp de o lună.
 
De asemenea, 25 de picături de tinctură de anghinare într-o cană cu ceai de orice tip se soldează cu mărirea capacității de concentrare, combaterea oboselii mentale și revigorarea simțurilor.

Îți mai recomandăm:

Ginkgo biloba ajută memoria de scurtă durată. Această plantă stimulează oxigenarea creierului şi, deci, activitatea celulară cerebrală. Se foloseşte sub formă de infuzie (o cană de ceai pe zi, dintr-unul sau două plicuri la o ceaşcă) sau sub formă de tinctură (câte 30-40 de picături de trei-cinci ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă). Citește mai mult

* * *

The famous Nobel Prize-winning physicist Richard Feynman understood the difference between “knowing something” and “knowing the name of something,” and it’s one of the most important reasons for his success. Învață acum cum să înveți!