Pornim radioul...
ÎNVEȚI » Eveniment alternativ
 

Consulting Days isi propune sa identifice tineri cu potential care investesc activ in dezvoltarea lor profesionala si personala si sunt pasionati de unul din urmatoarele domenii: Accounting, Audit sau Taxes.

Editia 2015 vine in intampinarea celor pasionati de unul dintre cele 3 domenii cu un eveniment ce va avea loc pe 17 Martie. In cadrul acestei zile vei avea ocazia sa interactionezi direct cu reprezentanti din companii de top, sa afli care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere in aceste domenii.Ce trebuie sa faci?

Daca:
- Esti student in ultimul an de studii, masterand sau proaspat absolvent

- Ai rezultate academice exceptionale obtinute pe durata studiilor
- Ai expunere internationala prin intermediul studiilor, proiectelor extracurriculare sau activitatii profesionale

Sau

-Esti implicat in activitati extracurriculare, ONG-uri studentesti sau intershipuri, programe de management trainee, stagii in companii

Atunci fa primul pas in pregatirea pentru o cariera extraordinara in consultanta: participa la cea de-a patra editie a Consulting Days!

Career Corner, o platforma prin care te poti informa despre aria din consultanta care te pasioneaza. Vei gasi articole tematice, sfaturi despre startul perfect in cariera, video-uri si oportunitati de cariera pentru fiecare arie.

Pentru a aplica la oportunitatile de cariera din partea companiilor partenere, te rugam sa mergi la sectiunea Oportunitati.

Participarea in cadrul evenimentului Consulting Days te poate propulsa catre o oportunitate de cariera, iar multi dintre participantii din editiile trecute lucreaza acum in cadrul companiilor partenere.

In cadrul sesiunilor vei afla cum sa te pregatesti pentru interviuri, sustinerea testelor specifice industriei, assessment center-elor si nu numai.

Fii si tu unul dintre ei si participa la Consulting Days 2015!


Îți mai recomandăm:

Consulting Days, aflat la a doua editie, se adreseaza studentilor, masteranzilor sau proaspat absolventilor care investesc activ in dezvoltarea lor profesionala si personala si sunt pasionati de unul din urmatoarele domenii: Audit, Taxe, Legal, IT sau Management Consulting. Citește mai mult

* * *

What is the easiest way to learn? David Robson meets a group of scientists and memory champions competing to find techniques that make facts stick. . Învață acum cum să înveți!


Cum îți antrenezi memoria?


Publicat în Ziare.com
Poti sa iti intineresti creierul cu cateva exercitii extrem de simple si urmand cateva reguli de viata deloc dificile. De exemplu, intra des pe Google!

Atunci cand incerci sa gasesti ceva cu ajutorul unui motor de cautare, in creier se activeaza niste centri nervosi care controleaza luarea deciziilor si argumentarea complexa. Simplele click-uri din mouse sunt mai stimulante pentru creier decat cititul, de exemplu, spun cercetatorii de la UCLA.

Stai pe Google circa 20 de minute, de mai multe ori pe saptamana. Cauta ceva ce intotdeauna ti-ai dorit sa afli, dar niciodata nu ai gasit momentul.

Îți mai recomandăm:

1. Navigheaza pe netAtunci cand cauti pe internet sunt implicati centrii cheie ai creierului, cei care controleaza abilitatea de decizie si rationamentele complicate. Citește mai mult

* * *

Sesiunea poate fi uneori extrem de stresanta pentru tine, cu atat mai mult cu cat ai in fata sutele de pagini pe care trebuie sa le pregatesti pentru examene si nu stii exact cum si ce sa faci mai intai. Învață acum cum să înveți!


Ce mâncăm în timpul examenelor


Publicat în Jurnalul National
Alimentaţia adecvată îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi memoria.

Nucile - Sunt un adevărat miracol pentru creier. Acest fruc ajută la îmunătăţirea capacităţii de acumulare a cunoştinţelor şi este pavăză pentru celulele nervoase datorită marii cantităţi de antioxidanţi.

Fructele de pădure sunt o altă sursă bogată în antioxidanţi, ajută în lupta cu stresul, îmbunătăţesc capacitatea de concentrare şi memoria. Afinele şi coacăzele împiedică pierderea memoriei pe termen scurt.


Îți mai recomandăm:

Iată o serie de alimente recomandate pentru o memorie bună!Nuci - Alături de alunele de pădure, fistic, alune sau seminţe de floarea-sorealui, acestea trebuie consumate în stare crudă pentru a beneficia de toate calităţile lor nutriţionale. Citește mai mult

* * *

Cea mai bună metodă de a reține multe date din foile de pe care studiezi este să îți faci câteva obiceiuri bune de studiu. Administrează-ți foarte bine timpul. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe