Pornim radioul...
ÎNVEȚI » Eveniment alternativ
 

Consulting Days isi propune sa identifice tineri cu potential care investesc activ in dezvoltarea lor profesionala si personala si sunt pasionati de unul din urmatoarele domenii: Accounting, Audit sau Taxes.

Editia 2015 vine in intampinarea celor pasionati de unul dintre cele 3 domenii cu un eveniment ce va avea loc pe 17 Martie. In cadrul acestei zile vei avea ocazia sa interactionezi direct cu reprezentanti din companii de top, sa afli care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere in aceste domenii.Ce trebuie sa faci?

Daca:
- Esti student in ultimul an de studii, masterand sau proaspat absolvent

- Ai rezultate academice exceptionale obtinute pe durata studiilor
- Ai expunere internationala prin intermediul studiilor, proiectelor extracurriculare sau activitatii profesionale

Sau

-Esti implicat in activitati extracurriculare, ONG-uri studentesti sau intershipuri, programe de management trainee, stagii in companii

Atunci fa primul pas in pregatirea pentru o cariera extraordinara in consultanta: participa la cea de-a patra editie a Consulting Days!

Career Corner, o platforma prin care te poti informa despre aria din consultanta care te pasioneaza. Vei gasi articole tematice, sfaturi despre startul perfect in cariera, video-uri si oportunitati de cariera pentru fiecare arie.

Pentru a aplica la oportunitatile de cariera din partea companiilor partenere, te rugam sa mergi la sectiunea Oportunitati.

Participarea in cadrul evenimentului Consulting Days te poate propulsa catre o oportunitate de cariera, iar multi dintre participantii din editiile trecute lucreaza acum in cadrul companiilor partenere.

In cadrul sesiunilor vei afla cum sa te pregatesti pentru interviuri, sustinerea testelor specifice industriei, assessment center-elor si nu numai.

Fii si tu unul dintre ei si participa la Consulting Days 2015!


Îți mai recomandăm:

Consulting Days, aflat la a doua editie, se adreseaza studentilor, masteranzilor sau proaspat absolventilor care investesc activ in dezvoltarea lor profesionala si personala si sunt pasionati de unul din urmatoarele domenii: Audit, Taxe, Legal, IT sau Management Consulting. Citește mai mult

* * *

Petrecem aproape o treime din viata dormind si cu toate astea multi dintre noi neglijeaza importanta pe care somnul o are atat pentru bunastarea fizica, cat si pentru cea psihica. Învață acum cum să înveți!


Mulţi studenţi folosesc markere colorate pentru a evidenţia anumite porţiuni din text, dar studiul condus de prof. Dunlovsky - publicat în Psychological Science in the Public Interest - a dus la concluzia că evidenţierea unor fraze cu markerul fluorescent poate îngreuna învăţarea.

"Adesea se concentrează asupra unui singur concept şi este mai puţin probabil să integreze informaţia într-un întreg. Acest lucru poate îngreuna înţelegerea materialului respectiv", spune el. Totuşi, folosirea lor îi face pe studenţi să se simtă mai în siguranţă.


Îți mai recomandăm:

Organizarea si planificarea studiului individual - Acest prim capitol cuprinde 4 subcapitole in care se defineste notiunea de studiu individual si se arata modul de intocmire eficienta a acestuia: Tehnicile de munca intelectuala - unelte ale viitorului. Citește mai mult

* * *

Nimic mai simplu sa punem memoria la lucru sustin specialistii. Iata cateva trucuri. Studiile arata ca dintr-un material de invatat cel mai bine se retine ceea ce este la inceput si la sfrasit. Învață acum cum să înveți!


Ne lovim de examene, de sarcini la serviciu, de activitati zilnice care ne cer o memorie excelenta. Totul se poate obtine in timp, prin exercitiu, prin ordine si atentie.

E momentul sa ne concentram pe zece solutii simple pentru a ajunge la starea plina de luciditate, judecata, gandire si memorie de invidiat!

Stim bine ce inseamna stresul. Depresiile si stresul trebuie minimizate pentru ca aceste stari cresc nivelul de cortizol, numit si hormon de stres. Cortizolul afecteaza hipocampul indeosebi, el ocupandu-se printre altele de memoria de scurta durata.


Îți mai recomandăm:

Suntem inca departe de a descifra functionarea creierului, aceasta masinarie pe care incorect au asemanat-o unii cu un computer, caci este mult mai complex de atat. Citește mai mult

* * *

Aceste tehnici pentru a invata repede vor avea efect daca le vei folosi constant. Mareste constant viteza cu care citesti: Cititul rapid nu tine atat de mult de tehnica cat de starea psihica. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe