Pornim radioul...
ÎNVEȚI » Eveniment alternativ
 

Consulting Days isi propune sa identifice tineri cu potential care investesc activ in dezvoltarea lor profesionala si personala si sunt pasionati de unul din urmatoarele domenii: Accounting, Audit sau Taxes.

Editia 2015 vine in intampinarea celor pasionati de unul dintre cele 3 domenii cu un eveniment ce va avea loc pe 17 Martie. In cadrul acestei zile vei avea ocazia sa interactionezi direct cu reprezentanti din companii de top, sa afli care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere in aceste domenii.Ce trebuie sa faci?

Daca:
- Esti student in ultimul an de studii, masterand sau proaspat absolvent

- Ai rezultate academice exceptionale obtinute pe durata studiilor
- Ai expunere internationala prin intermediul studiilor, proiectelor extracurriculare sau activitatii profesionale

Sau

-Esti implicat in activitati extracurriculare, ONG-uri studentesti sau intershipuri, programe de management trainee, stagii in companii

Atunci fa primul pas in pregatirea pentru o cariera extraordinara in consultanta: participa la cea de-a patra editie a Consulting Days!

Career Corner, o platforma prin care te poti informa despre aria din consultanta care te pasioneaza. Vei gasi articole tematice, sfaturi despre startul perfect in cariera, video-uri si oportunitati de cariera pentru fiecare arie.

Pentru a aplica la oportunitatile de cariera din partea companiilor partenere, te rugam sa mergi la sectiunea Oportunitati.

Participarea in cadrul evenimentului Consulting Days te poate propulsa catre o oportunitate de cariera, iar multi dintre participantii din editiile trecute lucreaza acum in cadrul companiilor partenere.

In cadrul sesiunilor vei afla cum sa te pregatesti pentru interviuri, sustinerea testelor specifice industriei, assessment center-elor si nu numai.

Fii si tu unul dintre ei si participa la Consulting Days 2015!


Îți mai recomandăm:

Consulting Days, aflat la a doua editie, se adreseaza studentilor, masteranzilor sau proaspat absolventilor care investesc activ in dezvoltarea lor profesionala si personala si sunt pasionati de unul din urmatoarele domenii: Audit, Taxe, Legal, IT sau Management Consulting. Citește mai mult

* * *

Benjamin Franklin did this 1 hour a day, 5 hours a week. Why you should do it too.  I call this Franklin's five-hour rule: one hour a day on every weekday. Învață acum cum să înveți!


1. Navigheaza pe net

Atunci cand cauti pe internet sunt implicati centrii cheie ai creierului, cei care controleaza abilitatea de decizie si rationamentele complicate.

2. Fa sport

Da, exercitiile fizice pot sa impiedice sau sa intarzie dementa, dar stiai ca pot sa dea inapoi procesul imbatranire a creierului?

3. Spala-te pe dinti si foloseste ata dentara

Sanatatea noastra este clar in legatura cu sanatatea creierului, sustine o echipa de psihiatri si dentisti britanici.


Îți mai recomandăm:

Poti sa iti intineresti creierul cu cateva exercitii extrem de simple si urmand cateva reguli de viata deloc dificile. De exemplu, intra des pe Google! Atunci cand incerci sa gasesti ceva cu ajutorul unui motor de cautare, in creier se activeaza niste centri nervosi care controleaza luarea deciziilor si argumentarea complexa. Citește mai mult

* * *

Aceste tehnici pentru a invata repede vor avea efect daca le vei folosi constant. Mareste constant viteza cu care citesti: Cititul rapid nu tine atat de mult de tehnica cat de starea psihica. Învață acum cum să înveți!


Deși folosim motoarele de căutare pentru a ajunge la informațiile de care avem nevoie, acest lucru nu ne face mai slab pregătiți intelectual, ci schimbă doar modul în care gestionăm informația.

Potrivit oamenilor de ştiinţă, utilizatorii de internet nu mai memorează mare parte din informaţii, ci reţin mai mult locul în care le-au văzut.

Se dezvoltă un nou tip de memorie, care tinde să înlocuiască acel „depozit" de informaţii complexe, susţin cercetătorii de la Universitatea Harvard.

Aşa se face că, ei vor şti exact unde să caute respectivele date, dar nu-şi vor aminti informaţiile în sine.


Îți mai recomandăm:

Imi aduc aminte de primele intalniri cu universitatea: sali de negasit, colegi noi, orar ambiguu si sesiuni stresante. Prima sesiune este cea care te consuma cel mai mult, asculti orice comentariu din partea tuturor, chiar daca sunt zvonuri care nu se adeveresc niciodata si cel mai important: iti aduni zgarie nori de carti din bibliografia fiecarei materii, si chiar in plus pentru ca "da bine" la examen atunci cand scrii in plus fata de toti colegii tai. Citește mai mult

* * *

Petrecem aproape o treime din viata dormind si cu toate astea multi dintre noi neglijeaza importanta pe care somnul o are atat pentru bunastarea fizica, cat si pentru cea psihica. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe