Pornim radioul...
ÎNVEȚI » Eveniment alternativ
 

Consulting Days isi propune sa identifice tineri cu potential care investesc activ in dezvoltarea lor profesionala si personala si sunt pasionati de unul din urmatoarele domenii: Accounting, Audit sau Taxes.

Editia 2015 vine in intampinarea celor pasionati de unul dintre cele 3 domenii cu un eveniment ce va avea loc pe 17 Martie. In cadrul acestei zile vei avea ocazia sa interactionezi direct cu reprezentanti din companii de top, sa afli care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere in aceste domenii.Ce trebuie sa faci?

Daca:
- Esti student in ultimul an de studii, masterand sau proaspat absolvent

- Ai rezultate academice exceptionale obtinute pe durata studiilor
- Ai expunere internationala prin intermediul studiilor, proiectelor extracurriculare sau activitatii profesionale

Sau

-Esti implicat in activitati extracurriculare, ONG-uri studentesti sau intershipuri, programe de management trainee, stagii in companii

Atunci fa primul pas in pregatirea pentru o cariera extraordinara in consultanta: participa la cea de-a patra editie a Consulting Days!

Career Corner, o platforma prin care te poti informa despre aria din consultanta care te pasioneaza. Vei gasi articole tematice, sfaturi despre startul perfect in cariera, video-uri si oportunitati de cariera pentru fiecare arie.

Pentru a aplica la oportunitatile de cariera din partea companiilor partenere, te rugam sa mergi la sectiunea Oportunitati.

Participarea in cadrul evenimentului Consulting Days te poate propulsa catre o oportunitate de cariera, iar multi dintre participantii din editiile trecute lucreaza acum in cadrul companiilor partenere.

In cadrul sesiunilor vei afla cum sa te pregatesti pentru interviuri, sustinerea testelor specifice industriei, assessment center-elor si nu numai.

Fii si tu unul dintre ei si participa la Consulting Days 2015!


Îți mai recomandăm:

Consulting Days, aflat la a doua editie, se adreseaza studentilor, masteranzilor sau proaspat absolventilor care investesc activ in dezvoltarea lor profesionala si personala si sunt pasionati de unul din urmatoarele domenii: Audit, Taxe, Legal, IT sau Management Consulting. Citește mai mult

* * *

Ești în plină sesiune și nu poți învăța în cămin? Chiar dacă stai într-un cămin gălăgios, există soluții ca să poți fi în formă la examene! Și eu stau într-un cămin, și eu sunt în sesiune… fiind în anul I, și cu încă 3 persoane în cameră, la început credeam că nu voi putea învăța dar. Învață acum cum să înveți!


Ai sesiune? Nutriţioniştii îţi spun ce să mănânci pentru o memorie bună. Perioada examenelor constituie un stres pentru majoritatea elevilor şi studenţilor. Oboseala şi nervii cauzaţi de volumul mare de informaţii care trebuie acumulat îţi pot da sănătatea peste cap.

Pentru o memorie bună este recomandat să consumaţi fructe, dintre care amintim bananele. Alimentatia zilnica trebuie sa contina fulgi de cereale cu lapte sau iaurt, smochine, fructe uscate, peste si multe salate pentru a avea o memorie buna, scrie ZiaruldeIasi.


Îți mai recomandăm:

Nutriţionistul Cristina Bogdan îţi spune ce să mănânci ca să faci faţă în perioada examenelor. Mananca regulat si echilibrat. Este foarte important ca in perioada examenelor sa mananci alimente care sa iti dea energie pe tot parcursul zilei. Citește mai mult

* * *

Vreau să vă vorbesc puțin despre importanța admiterii, despre importanța unei baze solide cu care oricine ar trebui să înceapă o asemenea facultate. Învață acum cum să înveți!


Mici secrete pentru o memorie de invidiat


Publicat în Nou-nascuti.ro

Nimic mai simplu sa punem memoria la lucru sustin specialistii. Iata cateva trucuri.

Studiile arata ca dintr-un material de invatat cel mai bine se retine ceea ce este la inceput si la sfrasit. Mijlocul are proportia cea mami mica in reamintire. Deci daca aveti mult de invatat incepeti si terminati cu ceea ce vi se pare mai dificil de memorat, sau trebuie sa stiti mai bine;

Impartiti-va materialul de memorat in "portii" egale pe toata durata timpului avut la dispozitie. Nu incercati sa memorati mult intr-o zi si putin in alta, caci inconsecventa poate dauna.


Îți mai recomandăm:

Asocierea - Crearea unor asocieri intre ceva ce vrei sa-ti amintesti si o imagine care are legatura cu acel ceva te poate ajuta sa nu mai uiti, mai ales atunci cand ai mai multe lucruri de tinut minte. Citește mai mult

* * *

Deşi evoluţia tehnologiei este importantă şi pentru tineri, în domeniul educaţiei se pare că tot pixul şi caietul de hârtie sunt mai eficiente. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe