Pornim radioul...
ÎNVEȚI » Student in strainatate
 

Cum sa faci rost de bani ca sa studiezi in Europa 

Publicat în Onlinestudent.ro

Fie ca esti elev de liceu, proaspat absolvent al examenului de Bacalaureat sau student in an terminal sau nu, cu siguranta ca ti-ai dorit macar odata in viata sa pleci sa studiez in tari ca Franta, Marea Britanie, Italia, Spania sau Elvetia.

Sunt tot felul de burse, dar, cum stii si tu, numarul celor care solicita este mult prea mare pe langa bursele acordate prin Erasmus asa ca te intrebi ce alternative mai ai.

Onlinestudent e alaturi de tine si te va indruma spre o cale rapida de a obtine banii necesari pentru a studia in afara. Iti mai ramane o sansa daca nu ai reusit sa prinzi o bursa.


Îți mai recomandăm:

Un plan de economii ii poate plati copilului cel putin un an de studii. Vrei sa le oferi copiilor sansa sa studieze in strainatate, sa porneasca intr-o cariera antreprenoriala inca de tineri sau sa aiba avansul pentru prima locuinta de la terminarea studiilor? Poti face asta fara sa devii milionar intre timp. Citește mai mult

* * *

Studenții care își iau notițe folosind laptopul țin minte mai puține informații și înțeleg mai superficial lecțiile, în comparație cu cei care își scriu de mână notele de curs, arată un studiu recent citat de Science American. Învață acum cum să înveți!


4 super-alimente care stimulează creierul


Publicat în Doctorul Zilei

Îți mai recomandăm:

Pestele gras (somonul, sardinele, heringul) contine acizi grasi omega 3, substante care protejeaza creierul. Totodata, acizii omega 3 cresc nivelul serotoninei, hormonul care iti da o stare de bine. Citește mai mult

* * *

Primul lucru: gestionează-ţi eficient timpul. OK, ai cursurile, ai un anumit număr de zile pentru învăţat; ce faci? Fă-ţi un plan de bătaie, un program de învăţat. Învață acum cum să înveți!


3 plante bune pentru memorie


Publicat în Clickpentrufemei.ro

Ginkgo biloba ajută la funcționarea creierului

Principiile sale active sunt moleculele numite ginkgolide, care provoacă dilatarea vaselor sanguine care irigă creierul, ceea ce facilitează oxigenarea și alimentarea lui. 

Ceaiul verde protejează neuronii

Ceaiul verde este bogat în antioxidanți, care protejează neuronii. El mai conține și teină, care protejează capilarele la nivelul creierului.

Rodhiola rosea luptă contra stresului

Numită și "gingseng de tundră", rodhiola  alungă stresul, induce o stare de relaxare și stimulează atenția, învățarea și memoria.Îți mai recomandăm:

Ginkgo biloba ajută memoria de scurtă durată. Această plantă stimulează oxigenarea creierului şi, deci, activitatea celulară cerebrală. Se foloseşte sub formă de infuzie (o cană de ceai pe zi, dintr-unul sau două plicuri la o ceaşcă) sau sub formă de tinctură (câte 30-40 de picături de trei-cinci ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă). Citește mai mult

* * *

Psihologul Daniel David a punctat cateva elemente esentiale pentru stapanirea emotiilor inainte de examene. 1. (Oricat de banal ar suna) Pregateste-te pentru examen. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe