Pornim radioul...
ÎNVEȚI » Student in strainatate
 

Cum sa faci rost de bani ca sa studiezi in Europa 

Publicat în Onlinestudent.ro

Fie ca esti elev de liceu, proaspat absolvent al examenului de Bacalaureat sau student in an terminal sau nu, cu siguranta ca ti-ai dorit macar odata in viata sa pleci sa studiez in tari ca Franta, Marea Britanie, Italia, Spania sau Elvetia.

Sunt tot felul de burse, dar, cum stii si tu, numarul celor care solicita este mult prea mare pe langa bursele acordate prin Erasmus asa ca te intrebi ce alternative mai ai.

Onlinestudent e alaturi de tine si te va indruma spre o cale rapida de a obtine banii necesari pentru a studia in afara. Iti mai ramane o sansa daca nu ai reusit sa prinzi o bursa.


Îți mai recomandăm:

Un plan de economii ii poate plati copilului cel putin un an de studii. Vrei sa le oferi copiilor sansa sa studieze in strainatate, sa porneasca intr-o cariera antreprenoriala inca de tineri sau sa aiba avansul pentru prima locuinta de la terminarea studiilor? Poti face asta fara sa devii milionar intre timp. Citește mai mult

* * *

1. Walk Before An ExamIt’s been proven that exercise can boost your memory and brain power. Research conducted by Dr. Chuck Hillman of the University of Illinois shows that about 20 minutes exercise before an exam improve performance. Învață acum cum să înveți!


Alimente pentru o memorie bună


Publicat în Clicksanatate.ro

Iată o serie de alimente recomandate pentru o memorie bună!

Nuci - Alături de alunele de pădure, fistic, alune sau seminţe de floarea-sorealui, acestea trebuie consumate în stare crudă pentru a beneficia de toate calităţile lor nutriţionale.

Avocado - Include-l în dietă și te va ajuta să ai o memorie mai bună, dar și o capacitate de concentrare mai mare.

Fructele de pădure - Acestea conţin o cantitate însemnată de antioxidanţi, care ajută la înlăturarea stresului şi la sporirea capacitaţii de concentrare şi învăţare.


Îți mai recomandăm:

Creierul are necesități specifice în momentele de efort cognitiv intens și prelungit. Pentru nevoi punctuale și pe termen scurt se pot consuma suplimente alimentare de la farmacie dar acestea nu reprezintă o opțiune pe termen lung și desigur nu se compară cu alimentele sănătoase consumate în stare naturală. Citește mai mult

* * *

Ți-ai mobilizat încrederea în tine, ai dorința de învățare, acum concentrează-ți atenția. Caută să îți trezești și să îți menții interesul pentru ceea ce înveți. Învață acum cum să înveți!


Nutriţionistul Cristina Bogdan îţi spune ce să mănânci ca să faci faţă în perioada examenelor. Mananca regulat si echilibrat. Este foarte important ca in perioada examenelor sa mananci alimente care sa iti dea energie pe tot parcursul zilei.

Fast-food-ul nu este o solutie, mai ales daca mananci seara – iti poate tulbura somnul si iti ingreuneaza digestia. "Este foarte important ca elevii sa se gandeasca ca au de trecut printr-un stres foarte intens, au de facut foarte multe pregatiri, asa ca trebuie sa respecte un program de viata si de alimentatie."


Îți mai recomandăm:

Ai sesiune? Nutriţioniştii îţi spun ce să mănânci pentru o memorie bună. Perioada examenelor constituie un stres pentru majoritatea elevilor şi studenţilor. Citește mai mult

* * *

Să-ți închizi telefonul, să ieși de pe Facebook și să stai în casă vreo trei săptămâni sunt măsuri care dau rezultate. "Primul gând că ar trebui să mă apuc de licență a venit în vacanța de iarnă, care e mereu prea scurtă, așa că mi-a trecut repede. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe