Pornim radioul...
ÎNVEȚI » Oportunitati cariera
 

1. Marii angajatori cauta absolventi de MBA

Recrutarea absolventilor de MBA se mentine sus: peste 40% din marile companii sunt dispuse sa faca angajari din randul celor cu diploma de MBA.

2. Absolventii de MBA, preferatii start-up-urilor

3. Interes mare pentru Finante

Cateva scoli care ofera un Master de contabilitate si/sau program de Finante au vazut o crestere notabila a solicitarilor pentru acest segment de cursuri.

4. Creste importanta cursurilor online

In SUA, de exemplu, 78% din persoanele inscrise la cursurile online de MBA provin din alte tari.


Îți mai recomandăm:

Pana sa obtina diploma rezervata adevaratilor afaceristi, aplicantii trebuie sa faca dovada ca sunt asi in domeniul lor. Spre exemplu, WU Executive Academy, una dintre cele mai mari scoli de bussines din Europa, care va lansa la inceputul lunii noiembrie programul Executive MBA, la Bucuresti, le cere viitorilor cursanti sa fi avut cel putin cinci ani de experienta manageriala. Citește mai mult

* * *

Iată câteva exerciții de relaxându-se exerciții pentru a te simți încrezător în ziua examenului. Cheia de contact: respirația. Majoritatea oamenilor recurg la respirația toracică, ceea ce provoacă tensiuni. Învață acum cum să înveți!


4 super-alimente care stimulează creierul


Publicat în Doctorul Zilei

Îți mai recomandăm:

Pestele gras (somonul, sardinele, heringul) contine acizi grasi omega 3, substante care protejeaza creierul. Totodata, acizii omega 3 cresc nivelul serotoninei, hormonul care iti da o stare de bine. Citește mai mult

* * *

Sergiu este student in anul I la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor. El, impreuna cu inca doi prieteni au ajuns la facultate si in sesiune si-au dat seama ca a invata zeci de pagini in doar cateva zile nu mai este un obiectiv greu de atins. Învață acum cum să înveți!


Sfaturi pentru o memorie mai bună


Publicat în Ovidiusmd
Iată o colecție de studii noi care au avut în obiectiv minunatul proces al memoriei.

Concentrează-te pentru 8 secunde! Studiile au arătat că 8 secunde este timpul minim necesar unei informații pentru a trece din memoria de scurtă durată în cea de lungă durată.

Încordează-ți pumnul! Actul de a-ți încorda pumnul, dacă este făcut corect, îți poate imbunătăți semnificativ capacitatea de reamintire a informațiilor.

Folosește fonturi ciudate! Cercetătorii au decoperit că una din cele mai bune căi prin care poți reține ce ai citit este folosirea unui font ciudat.

Îți mai recomandăm:

Primul sfat este să vorbiţi cu mâinile.  Ar putea suna ciudat, dar gesticulând în timp ce încercaţi să învăţaţi vă poate ajuta creierul să-şi amintească ceva important. Citește mai mult

* * *

Plan Your Time Wisely - Throughout the semester, make an effort to keep up with weekly class readings, lectures and assignments. This will spare you from playing 'catch-up' the week before exams begin. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe