Pornim radioul...
PLAGIAT » Plagiat
 

RedactarelaComanda.ro e un site care oferă, contra cost, conţinut pentru lucrări de licență, masterat și doctorat, dar și pentru cărți. La o primă vedere, RedactarelaComanda.ro e un serviciu ca oricare altul, produsul care ți se livrează fiind unul "personalizat".

Clientul plăteşte şi îşi prezintă lucrarea obţinută pe bani ca fiind a sa, fără grija că adevăratul autor l-ar putea da de gol. La o primă vedere, relația contractuală pare să fie una de tip win-win: toată lumea câștigă. Scriitorul-fantomă își primește plata, iar clientul câştigă şi timp liber, nu doar drepturile ce decurg de pe urma diplomelor obţinute.

"Transparența" care însoţeşte acest business are însă un efect pervers: tinerilor li se induce ideea că a-ți comanda o lucrare științifică pe care o vei semna cu numele tău nu este greșit.


Îți mai recomandăm:

Acum trei saptamani, Student ARC a publicat un material amplu despre industria lucrarilor de diploma. O afacere foarte profitabila pentru cei care speculeaza gaurile negre din sistemul nostru de invatamant. Citește mai mult

* * *

1. Walk Before An ExamIt’s been proven that exercise can boost your memory and brain power. Research conducted by Dr. Chuck Hillman of the University of Illinois shows that about 20 minutes exercise before an exam improve performance. Învață acum cum să înveți!


Mănâncă ciocolată neagră - Când consumi ciocolată activezi anumite sisteme din creier. Aceste sisteme îmbunătățesc învățarea și memoria și mențin mintea ascuțită și alertă.

Vizitează un muzeu - Studiile referitoare la activitatea creierului arată că exercițiile de memorie care implică ascultare, privire, amintire, gândire, ajută la perfecționarea acestei funcții și întârzie declinul creierului.

Învață un cântec - Dezvoltarea obiceiurilor de ascultare activă te vor ajută să înțelegi, să gândești și să memorezi mai ușor.


Îți mai recomandăm:

Mananca ciocolata neagraCand consumi ciocolata activezi anumite sisteme din creier care pompeaza dopamina, un element chimic important. Aceste sisteme imbunatatesc invatarea si memoria si mentin mintea ascutita si alerta. Citește mai mult

* * *

If you haven’t heard, universities around the world offering their courses online for free (or at-least partially free). These courses are collectively called as MOOCS or Massive Open Online Courses. Învață acum cum să înveți!


Majoritatea oamenilor care nu dorm suficient nu sunt capabili sa recunoasca modul in care le este afectata sanatatea mentala. Multi cred ca somnul este un lux, un mic rasfat.

Ei admit totusi ca se simt mai bine atunci cand dorm bine o noapte intreaga si ca se simt mai rau atunci cand nu o fac. De fapt, nu este nici un secret ca somnul imbunatateste memoria si puterea de invatare si intelegere.

Lipsa excesiva de somn poate afecta performanta in munca, relatiile sociale si duce la probleme psihice, precum anxietatea sau depresia.

Îți mai recomandăm:

Din cauza stilului actual de viata, problemele de somn au devenit o „epidemie” la nivel mondial, afectand pana la 45% din populatie. Lipsa unui somn de calitate are un impact negativ asupra atentiei, memoriei si invataturii si ne face mult mai vulnerabili la accidente. Citește mai mult

* * *

If you haven’t heard, universities around the world offering their courses online for free (or at-least partially free). These courses are collectively called as MOOCS or Massive Open Online Courses. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe