Pornim radioul...
PLAGIAT » Plagiat
 

RedactarelaComanda.ro e un site care oferă, contra cost, conţinut pentru lucrări de licență, masterat și doctorat, dar și pentru cărți. La o primă vedere, RedactarelaComanda.ro e un serviciu ca oricare altul, produsul care ți se livrează fiind unul "personalizat".

Clientul plăteşte şi îşi prezintă lucrarea obţinută pe bani ca fiind a sa, fără grija că adevăratul autor l-ar putea da de gol. La o primă vedere, relația contractuală pare să fie una de tip win-win: toată lumea câștigă. Scriitorul-fantomă își primește plata, iar clientul câştigă şi timp liber, nu doar drepturile ce decurg de pe urma diplomelor obţinute.

"Transparența" care însoţeşte acest business are însă un efect pervers: tinerilor li se induce ideea că a-ți comanda o lucrare științifică pe care o vei semna cu numele tău nu este greșit.


Îți mai recomandăm:

Acum trei saptamani, Student ARC a publicat un material amplu despre industria lucrarilor de diploma. O afacere foarte profitabila pentru cei care speculeaza gaurile negre din sistemul nostru de invatamant. Citește mai mult

* * *

Ar trebui să știi că activitatea fizică este cea mai indicată soluție pentru depășirea stresului de orice fel. Dacă faci sport în mod constant, nici nu vei simți când a trecut sesiunea. Învață acum cum să înveți!


Planta cu cele mai recunoscute beneficii în privința memoriei este salvia. O cură îndelungată cu ceai de salvie te ajută să îți îmbunătățești memoria.
 
O altă variantă ar fi ceaiul de păducel, la fel de bun atunci când vrei să îți perfecționezi memoria. Pentru a vedea efectele se recomandă a se consuma câte o cană cu ceai seara, timp de o lună.
 
De asemenea, 25 de picături de tinctură de anghinare într-o cană cu ceai de orice tip se soldează cu mărirea capacității de concentrare, combaterea oboselii mentale și revigorarea simțurilor.

Îți mai recomandăm:

Ginkgo biloba ajută memoria de scurtă durată. Această plantă stimulează oxigenarea creierului şi, deci, activitatea celulară cerebrală. Se foloseşte sub formă de infuzie (o cană de ceai pe zi, dintr-unul sau două plicuri la o ceaşcă) sau sub formă de tinctură (câte 30-40 de picături de trei-cinci ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă). Citește mai mult

* * *

Follow the Greek method of progressive training: Meet Milo of Croton - The Great Ancient Greek Olympian. He was the greatest and strongest wrestler of Greece. Învață acum cum să înveți!


Asocierea - Crearea unor asocieri intre ceva ce vrei sa-ti amintesti si o imagine care are legatura cu acel ceva te poate ajuta sa nu mai uiti, mai ales atunci cand ai mai multe lucruri de tinut minte.

Fragmentarea - Un sir mai lung de cifre poate fi memorat mai usor si cu mai multa acuratete daca este fragmentat. Bucatile mai mici sunt mai usor de tinut minte decat un sir de cifre interminabil.


Crearea unor personalitati pentru numere
- Aceasta tehnica era folosita de marele fizician Albert Einstein. El asocia celor zece cifre cate o personalitate, spre exemplu, saptele era un barbat cu mustata.


Îți mai recomandăm:

Memoria este unul dintre cele mai fascinante procese psihice cognitiv complexe, prin intermediul caruia indivizii intiparesc, stocheaza si reactualizeaza informatiile din experienta lor anterioara. Citește mai mult

* * *

Nu de putine ori ai vrut sa faci o schimbare in modul cum te organizezi. Cine nu vrea asta? Cu totii ne dorim ca atunci cand invatam, chiar sa invatam, iar cand ne distram, sa ne distram din toata inima. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe