Pornim radioul...

Sunteți autorul articolului?

Revista Presei StudentIQ.ro citește în fiecare zi publicațiile online (mass media, site-uri studențești, universitare, blogosfera) pentru a identifica articole informative de bună calitate pentru studenți.

Obiectivul revistei este de a informa și îndruma vizitatorii site-ului către cele mai bune materiale publicate pe tematica brandului MemoPlus: studenție, cursuri, examene și tot ce înseamnă un stil de viața studențesc. Revista Presei StudentIQ.ro este un serviciu de informare oferit de Walmark România.

Revista Presei StudentIQ.ro selectează zilnic unul sau mai multe articole relevante și publică un sumar pe site împreună cu menționarea sursei și link-ul către întregul articol. Pentru detalii vizavi de modul în care Revista Presei republică informații despre articol vă invităm să accesați regulile de prelucrare.

Dacă sunteți autorul/proprietarul unui/mai multor articole promovate prin Revista Presei StudentIQ.ro și aveți observații vizavi de modul de preluare a articolului(elor) sau doriți ca unul dintre articole sau toate să fie retrase vă rugăm se ne contactați de urgență prin intermediul formularului de contact.

Revista Presei StudentIQ.ro respectă opera jurnalistică și normele legale și deontologice în vigoare pentru protejarea acesteia.