Pornim radioul...
EVENIMENTE » Eveniment studentesc
 

Vara aceasta, București va găzdui a 7-a ediție MEDS (Meeting of Design Students Workshop), un workshop dedicat studenților și oamenilor pasionați de design, artă și arhitectură sub tema "Orașul Contrastelor".

MEDS este o asociație internațională fondată în 2010 de către studenți din diferite departamente ale designului și arhitecturii în scopul de a aduce la un loc, într-un cadru internațional, toate disciplinele designului, artei, peisagisticii și arhitecturii.

MEDS organizează anual, în câte o altă țară europeană, workshopuri de design, artă și arhitectură dedicate studenților, absolvenților sau chiar experților din diferite domenii artistice.

Anul acesta workshop-ului MEDS va avea loc în perioada 1-15 August 2016, in Bucuresti și va găzdui un număr aproximativ de 250 de studenți internaționali în Campusul USAMV. Evenimentul va aduce tutori și participanți din peste 30 de țări pentru a realiza proiecte din domeniile menționate, în zone cheie și de interes public ale orașului.

Află mai multe despre cum poți aplica vizitând site-ul MEDS www.meds-workshop.ro și pagina oficială de facebook a evenimentului MEDS Bucharest 2016.


Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet  Publicat în meds-workshop.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Facebook


Îți mai recomandăm:

Student al Facultății de Arhitectură de Interior din cadrul Universității Ion Mincu din București, Mădălin Gheorghe își împarte timpul între workshop-uri de arhitectură parametrică, design de produs și pasiunea pentru artă și cunoaștere. Citește mai mult

* * *

Emoţiile înaintea unui examen sunt normale, însă atunci când frica şi nervozitatea devin exagerate, ele se pot transforma într-un blocaj emoţional. Învață acum cum să înveți!


Fie ca esti clasa a 12-a, in perioada BAC-ului sau la facultate, in sesiune, este absolut normal sa nu vrei sa acumulezi kilograme. Dar statul cu orele pe scaun si rontaitul compulsiv nu ajuta in acest sens deloc.

Sfatul pe care l-ar da oricine ar fi "mergi la sport!". "- Dar cand? Ca nu am timp!". Haideti sa vedem cum iti poti organiza ziua astfel incat sa nu devii un soricel grasut de biblioteca si sa ai timp sa si inveti! Planuieste-ti ziua cu o seara inainte. Tine un mic jurnal in care sa-ti notezi ce ai de facut a doua zi. La ce ora te trezesti, cand iei micul dejun, cand faci pauza de sport, ce capitole vrei sa inveti in ziua respectiva. In felul acesta, vei avea mai mult spor si inainte si dupa ora de miscare. Inainte pentru ca stii ca daca termini la timp, poti sa te eliberezi un pic de la studiu si sa iti dezmortesti un spatele, iar dupa antrenament te vei simti mai libera, mai tonica si vei avea mai mult chef de invatat.


Îți mai recomandăm:

1. Incercaţi să vă îmbunătăţiţi cunoştinţele în privinţa gătitului inainte de a pleca de acasă. 2. Mâncaţi cinci porţii de legume sau fructe pe zi. Citește mai mult

* * *

This video explores some very crucial reasons for everyone having an understanding of physics. Elon Musk, Brian Cox and Richard Feynman explain. The movie clip is from 'Margin Call' (2011). Învață acum cum să înveți!


Nu pretinde nimeni ca ar cunoaste planta care, daca o pui in mancare, te face automat un al doilea Einstein. Exista insa principii nutritive care, adresandu-se creierului, pot stimula memoria, inteligenta, capacitatea de a invata si claritatea gandirii.

Ginkgo biloba - Aceasta ciudata denumire se refera la un arbore exotic, intalnit indeosebi in sud-estul Chinei, ale carui frunze contin glicozide, flavonoide si terpenoide, substante responsabile de memoria si capacitatea noastra de a ne concentra.


Îți mai recomandăm:

Studentii care sunt mereu pusi pe memorat trebuie sa tina cont si de alimentatie. Aceasta ii ajuta in momentele de tensiune, cand sunt presati de timp si trebuie sa invete zeci de pagini in scurt timp. Citește mai mult

* * *

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa elimini factorii perturbatori si sa incerci sa gasesti un mediu linistit, pentru a te putea concentra mai usor la ceea ce ai de facut. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe