Pornim radioul...
EVENIMENTE » Eveniment studentesc
 

Vara aceasta, București va găzdui a 7-a ediție MEDS (Meeting of Design Students Workshop), un workshop dedicat studenților și oamenilor pasionați de design, artă și arhitectură sub tema "Orașul Contrastelor".

MEDS este o asociație internațională fondată în 2010 de către studenți din diferite departamente ale designului și arhitecturii în scopul de a aduce la un loc, într-un cadru internațional, toate disciplinele designului, artei, peisagisticii și arhitecturii.

MEDS organizează anual, în câte o altă țară europeană, workshopuri de design, artă și arhitectură dedicate studenților, absolvenților sau chiar experților din diferite domenii artistice.

Anul acesta workshop-ului MEDS va avea loc în perioada 1-15 August 2016, in Bucuresti și va găzdui un număr aproximativ de 250 de studenți internaționali în Campusul USAMV. Evenimentul va aduce tutori și participanți din peste 30 de țări pentru a realiza proiecte din domeniile menționate, în zone cheie și de interes public ale orașului.

Află mai multe despre cum poți aplica vizitând site-ul MEDS www.meds-workshop.ro și pagina oficială de facebook a evenimentului MEDS Bucharest 2016.


Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet  Publicat în meds-workshop.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Facebook


Îți mai recomandăm:

Student al Facultății de Arhitectură de Interior din cadrul Universității Ion Mincu din București, Mădălin Gheorghe își împarte timpul între workshop-uri de arhitectură parametrică, design de produs și pasiunea pentru artă și cunoaștere. Citește mai mult

* * *

1. Enervează-te constructiv! Cu alte cuvinte, motivează-te! Gândește-te la sesiune ca la un meci personal, la care trebuie să ieși învingător. Învață acum cum să înveți!


Reține mai mult din fiecare zi


Publicat în Hipo.ro

Memoria poate fi de mai multe feluri: vizuală, auditivă, auditivă digitală și kinestezică. Aceasta corespunde unui anumit tip de a învăța, la care ar trebui să ne adaptăm. Împărțirea este destul de intuitivă:

- cei cu memorie vizuală învăța mai bine cu ajutorul imaginilor;
- cei cu memoria auditiva prefera sa audă informația;
- memoria auditiva-digitala apare la cei care asimileaza informatia cu ajutorul vocii interioare;
- cei cu memoria kinestezica invață prin practică

Există numeroase metode utilizate pentru îmbunătățirea memoriei în fiecare zi. Iată căteva dintre ele:

- Înlocuiește cu imagini sau obiecte cunoscute
- Creează legături
- Hărțile mentale
- Localizarea
- Fă un lucru iesit din comun 


Îți mai recomandăm:

Memoria este unul dintre cele mai fascinante procese psihice cognitiv complexe, prin intermediul caruia indivizii intiparesc, stocheaza si reactualizeaza informatiile din experienta lor anterioara. Citește mai mult

* * *

Studenţii care petrec zilnic ore în şir online, scriu mereu SMS-uri sau vorbesc mult la telefon sunt mai agitaţi, mai puţin fericiţi şi iau note mai proaste. Învață acum cum să înveți!


Stiloul este mai eficient decât calculatorul când este vorba de memorarea notiţelor, arată un studiu menţionat de 24heures.ch. Cercetătorii consideră că elevii şi studenţii scriu mai repede pe laptop, dar mai puţin inteligent.

Notiţele scrise la calculator, metodă mai rapidă decât scrisul de mână, nu facilitează o bună înţelegere a cursurilor. În schimb, scrisul de mână al notiţelor permite trierea lor mentală şi, prin urmare, păstrarea mai bună a informaţiilor importante.
Îți mai recomandăm:

Scrierea la tastatura este rapida. Scrisul de mana este lenta. Insa tocmai de aceea scrisul de mana este mai bun atunci cand este vorba despre invatare. Citește mai mult

* * *

In recent courses, I have noticed two troubling practices of physics students. The first is the student response to homework problems. I hear the following kind of statements all too often: “Oh, you are stuck on homework problem number 13? I found a solution on YouTube. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe