Pornim radioul...
EVENIMENTE » Eveniment studentesc
 

Vara aceasta, București va găzdui a 7-a ediție MEDS (Meeting of Design Students Workshop), un workshop dedicat studenților și oamenilor pasionați de design, artă și arhitectură sub tema "Orașul Contrastelor".

MEDS este o asociație internațională fondată în 2010 de către studenți din diferite departamente ale designului și arhitecturii în scopul de a aduce la un loc, într-un cadru internațional, toate disciplinele designului, artei, peisagisticii și arhitecturii.

MEDS organizează anual, în câte o altă țară europeană, workshopuri de design, artă și arhitectură dedicate studenților, absolvenților sau chiar experților din diferite domenii artistice.

Anul acesta workshop-ului MEDS va avea loc în perioada 1-15 August 2016, in Bucuresti și va găzdui un număr aproximativ de 250 de studenți internaționali în Campusul USAMV. Evenimentul va aduce tutori și participanți din peste 30 de țări pentru a realiza proiecte din domeniile menționate, în zone cheie și de interes public ale orașului.

Află mai multe despre cum poți aplica vizitând site-ul MEDS www.meds-workshop.ro și pagina oficială de facebook a evenimentului MEDS Bucharest 2016.


Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet  Publicat în meds-workshop.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Facebook


Îți mai recomandăm:

Student al Facultății de Arhitectură de Interior din cadrul Universității Ion Mincu din București, Mădălin Gheorghe își împarte timpul între workshop-uri de arhitectură parametrică, design de produs și pasiunea pentru artă și cunoaștere. Citește mai mult

* * *

Think it's beginner's luck? Think again. There's a science to becoming skilled. Over the last year, I've signed up for multiple online courses in graphic design, screenwriting, web design, computer programming - you name it - only to quit a few video lessons in. Învață acum cum să înveți!


De la alimentatie, programul incarcat, pana la felul in care dormi sau medicamentele pe care le iei, memoria poate fi afectata in diverse moduri.

Vitamina B12 se afla in stransa legatura cu memoria. Aceasta se afla si in produsele lactate, iar lipsa ei duce la o scadere a puterii de concentrare.

Depresia duce la scaderea nivelului de serotonina si norepinefrina din creier, astfel incat memoria este afectata.


Prin imbunatatirea stilului de viata, atat in ceea ce priveste alimentatia, cat si programul fizic, vei reusi sa scapi de aceaste probleme.


Îți mai recomandăm:

Ginseng, peste, fructe de padure sau cofeina? Care dintre suplimente nutritive ori alimente pot creste nivelul de concentrare, imbunatatesc memoria, atentia si stimuleaza functionarea creierului? Nu exista nici o indoiala ca pe masura ce o persoana inainteaza in varsta, corpul sau imbatraneste. Citește mai mult

* * *

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa elimini factorii perturbatori si sa incerci sa gasesti un mediu linistit, pentru a te putea concentra mai usor la ceea ce ai de facut. Învață acum cum să înveți!


Consumul de alimente cu impact asupra activităţii cerebrale şi exerciţiul fizic regulat sunt cele două elemente esenţiale pentru longevitatea creierului şi a memoriei!

Efectul este spectaculos: când primeşte nutrienţii adecvaţi, creierul dă dovada unei capacităţi sporite de concentrare şi de memorare.


Cafeina din cafea, ceai sau băuturile tip cola este renumită pentru acţiunea ei stimulantă asupra sistemului nervos.

Ginko - biloba – extractul de ginko are efecte reale, dar limitate asupra memoriei şi ameliorează circulaţia sangvină cerebrală, deci poate fi folosit ca supliment nutritiv.

Îți mai recomandăm:

Studentii care sunt mereu pusi pe memorat trebuie sa tina cont si de alimentatie. Aceasta ii ajuta in momentele de tensiune, cand sunt presati de timp si trebuie sa invete zeci de pagini in scurt timp. Citește mai mult

* * *

Nu te rezuma să reciteşti notiţele! Cei care citesc de mai multe ori textele nu le vor reţine mai bine decât cei care le citesc o singură dată. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe