Pornim radioul...
EVENIMENTE » Eveniment studentesc
 

In aceasta toamna, singurul program de educatie alternativa in leadership din universitati, LEADERS Education, ajunge in premiera, in Targu Mures in Universitatea de Medicina si Farmacie !

Timp de 4 zile consecutive, studentii din UMF vor avea ocazia sa participe la sesiuni interactive de training si sa intalneasca adevarate modele din domeniul medical si al cercetarilor medicale. Cele 4 seminarii vor fi realizate de traineri de top din cadrul companiei Servier Pharma si vor dezbate subiecte precum bazele leadershipului, comunicarea liderului, managementul timpului si lucru in echipa.

Pana in prezent, Fundatia LEADERS a avut peste 1900 de participanti de-a lungul a 19 editii de LEADERS Education, bucurandu-se de sprijinul a sase centre universitare majore din Bucuresti (ASE, UMF “Carol Davila”, UPB, UTCB, Unibuc si USAMV), Cluj-Napoca (UMF “Iuliu Hatieganu”) si Brasov (Universitatea Transilvania).

“Am invatat sa gandesc strategic, sa planific pe termen lung, sa folosesc la maximum toate resursele pe care le am la dispoziție, sa imi formez o echipa puternică si sa am încredere in echipa mea, careia sa-i distribui sarcini pe care le va face la fel de bine ca si mine”, marturiseste Andreea Stefan, absolventa a progamului LEADERS Education.

LEADERS Education, Editia a 20-a, din cadrul Universitatii de Medicina si din Targu Mures se deruleaza in perioada 26-29 octombrie si se adreseaza tuturor studentilor din UMF, celor de la  Facultatea de Farmacie, Facultatea de Medicina si specializarile conexe.
Programul este gratuit, la fiecare editie participa circa 90 de studenti, iar accesul se realizeaza pe baza unui formular de inscriere de pe site si a unui proces de selectie.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet  Publicat în leaders.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Facebook


Îți mai recomandăm:

Editia cu numarul 9 a programului se va desfasura in perioada 8 noiembrie - 6 decembrie 2012, in amfiteatrul Facultatii de Hidrotehnica, din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti si se adreseaza tinerilor care isi doresc sa treaca la urmatorul nivel: cel al leadershipului. Citește mai mult

* * *

Ți-ai mobilizat încrederea în tine, ai dorința de învățare, acum concentrează-ți atenția. Caută să îți trezești și să îți menții interesul pentru ceea ce înveți. Învață acum cum să înveți!


Specialiştii recomandă şase alimente care îmbunătăţesc memoria şi capacitatea de concentrare. Patricia Bannan, autoarea cărţii "Eat Right when Time is Tight", spune că soluţia stă în alimentarea organismului cu mâncăruri care conţin nutrienţi precum fibre şi acizi graşi esenţiali, informează "Huffington Post".

Avocado este bogat în grăsimi monosaturate, care facilitează comunicarea între celulele creierului. "Grăsimile monosaturate asigură că inima şi creierul primesc sângele de care au nevoie pentru a funcţiona la capacitatea sa maximă", declară Bannan.


Îți mai recomandăm:

Ginseng, peste, fructe de padure sau cofeina? Care dintre suplimente nutritive ori alimente pot creste nivelul de concentrare, imbunatatesc memoria, atentia si stimuleaza functionarea creierului? Nu exista nici o indoiala ca pe masura ce o persoana inainteaza in varsta, corpul sau imbatraneste. Citește mai mult

* * *

Sesiunea poate fi uneori extrem de stresanta pentru tine, cu atat mai mult cu cat ai in fata sutele de pagini pe care trebuie sa le pregatesti pentru examene si nu stii exact cum si ce sa faci mai intai. Învață acum cum să înveți!


Nutriţionistul Cristina Bogdan îţi spune ce să mănânci ca să faci faţă în perioada examenelor. Mananca regulat si echilibrat. Este foarte important ca in perioada examenelor sa mananci alimente care sa iti dea energie pe tot parcursul zilei.

Fast-food-ul nu este o solutie, mai ales daca mananci seara – iti poate tulbura somnul si iti ingreuneaza digestia. "Este foarte important ca elevii sa se gandeasca ca au de trecut printr-un stres foarte intens, au de facut foarte multe pregatiri, asa ca trebuie sa respecte un program de viata si de alimentatie."


Îți mai recomandăm:

Ai sesiune? Nutriţioniştii îţi spun ce să mănânci pentru o memorie bună. Perioada examenelor constituie un stres pentru majoritatea elevilor şi studenţilor. Citește mai mult

* * *

Să-ți închizi telefonul, să ieși de pe Facebook și să stai în casă vreo trei săptămâni sunt măsuri care dau rezultate. "Primul gând că ar trebui să mă apuc de licență a venit în vacanța de iarnă, care e mereu prea scurtă, așa că mi-a trecut repede. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe