Pornim radioul...
EVENIMENTE » Eveniment studentesc
 

Gala Art Out 2016 

Publicat în Gala.artout.ro

Art Out împlinește 5 ani de realizări, evenimente, proiecte și 5 ani de jurnalism cultural!

În acest context, te invităm la ediția a III-a a Galei Art Out, pe 19 martie, ora 18:00 în Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității București.

Astfel, vom descoperi împreună diversitatea culturală, într-un spectacol de excepție care îmbină artele și aduce maeștri ai industriilor creative mai aproape de publicul Art Out. La eveniment vor lua parte reprezentanti ai institutiilor publice, artisti, arhitecti, designeri - reprezentanti ai industriilor creative si ai presei, oameni de afaceri, creativi si freelanceri etc.

Așa cum am promis anul trecut, revenim cu o ediție nouă, cuprinzând invitați și artiști de renume.

INTRAREA ESTE GRATUITA. Pentru a primi o invitație la eveniment, completează formularul de înscriere!  Locuri limitate! :)

Mai multe detalii despre eveniment pe site-ul Gala Art Out sau pe Facebook.


Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet  Publicat în gala.artout.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Facebook


Îți mai recomandăm:

Proiectul "Promovarea Antreprenoriatului in Domeniul Industriilor Creative" continua seria de cursuri gratuite dedicate viitorilor antreprenori in industrii creative. Citește mai mult

* * *

Să-ți închizi telefonul, să ieși de pe Facebook și să stai în casă vreo trei săptămâni sunt măsuri care dau rezultate. "Primul gând că ar trebui să mă apuc de licență a venit în vacanța de iarnă, care e mereu prea scurtă, așa că mi-a trecut repede. Învață acum cum să înveți!


Asocierea - Crearea unor asocieri intre ceva ce vrei sa-ti amintesti si o imagine care are legatura cu acel ceva te poate ajuta sa nu mai uiti, mai ales atunci cand ai mai multe lucruri de tinut minte.

Fragmentarea - Un sir mai lung de cifre poate fi memorat mai usor si cu mai multa acuratete daca este fragmentat. Bucatile mai mici sunt mai usor de tinut minte decat un sir de cifre interminabil.


Crearea unor personalitati pentru numere
- Aceasta tehnica era folosita de marele fizician Albert Einstein. El asocia celor zece cifre cate o personalitate, spre exemplu, saptele era un barbat cu mustata.


Îți mai recomandăm:

Memoria este unul dintre cele mai fascinante procese psihice cognitiv complexe, prin intermediul caruia indivizii intiparesc, stocheaza si reactualizeaza informatiile din experienta lor anterioara. Citește mai mult

* * *

Cercetările au demonstrat faptul că vocabularul este cel mai potrivit instrument pentru definirea competenţelor şi a succeselor la examene, potrivit experţilor citaţi de publicaţia "The Telegraph". Învață acum cum să înveți!


Mici secrete pentru o memorie de invidiat


Publicat în Nou-nascuti.ro

Nimic mai simplu sa punem memoria la lucru sustin specialistii. Iata cateva trucuri.

Studiile arata ca dintr-un material de invatat cel mai bine se retine ceea ce este la inceput si la sfrasit. Mijlocul are proportia cea mami mica in reamintire. Deci daca aveti mult de invatat incepeti si terminati cu ceea ce vi se pare mai dificil de memorat, sau trebuie sa stiti mai bine;

Impartiti-va materialul de memorat in "portii" egale pe toata durata timpului avut la dispozitie. Nu incercati sa memorati mult intr-o zi si putin in alta, caci inconsecventa poate dauna.


Îți mai recomandăm:

Asocierea - Crearea unor asocieri intre ceva ce vrei sa-ti amintesti si o imagine care are legatura cu acel ceva te poate ajuta sa nu mai uiti, mai ales atunci cand ai mai multe lucruri de tinut minte. Citește mai mult

* * *

Nu poți învăța bine dacă nu știi pentru ce înveți. S-a constatat că studenții care conștientizează motivele învățării învață de 5-6 ori mai bine decât ceilalți. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe