Pornim radioul...
EVENIMENTE » Workshop
 
Conferinta si workshopul eveniment ‘Maximizing Your Social Media for Professionals & Businesses’, la Bucuresti.

Studentii beneficiaza de un discount de 50% din pretul afisat pe site, atat pentru pachetul conferinta cat si pentru pachetul conferinta si workshop.

Social media a devenit un canal omnipresent in viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi, atat in plan personal cat si professional. Pe 28 mai 2015,, la Crystal Palace Ballrooms din Bucuresti, toate categoriile profesionale din Romania au ocazia sa invete si sa discute despre cum sa foloseasca in avantaj oportunitatile strategice pe care social media le ofera companiilor, participand la conferinta si workshopul ‘Maximizing Your Social Media for Professionals and Businesses’.

Evenimentul va fi sustinut de Neal Schaffer, social media speaker, autor, profesor ȋn cadrul ‘Rutgers University Mini Social Media MBA Programme’, Top Forbes 5 Social Sales Influencers si Top Forbes 50 Social Media Influencers, foarte cunoscut datorita ultimei sale carti de succes, despre strategia, implementarea si optimizarea social media: ‘Maximise Your Social: A One-Step Guide to Building a Social Media Strategy for Marketing and Business Success’.

Conferinta ‘Maximizing Your Social Media for Professionals & Businesses’ aduce subiecte de interes pentru toate categoriile profesionale si persoane fizice, având ȋnsă un obiectiv comun: să ȋnveţe de ce social media este atât de importantă pentru afacerea şi cariera lor.

Detaliile despre inregistrare, agenda si beneficiile evenimentului se pot consulta in detaliu pe pagina evenimentului.

Mai multe detalii legate de discount la numarul 0722 312 661, persoana de contact Cristina Bucur - Organizator.

Îți mai recomandăm:

Even if you intend to stay in your current job forever, clarifying your unique value is something you need to attend to. Clients, conference planners, awards committees and other professionals may be checking you out — primarily online — and you want to make sure that they find the best representation of you. Citește mai mult

* * *

Învățarea eficientă începe cu atenția în sala de curs.  Acasă, planifică ce ai să înveți; recapitulează săptămânal ce ai învățat, precum și la terminarea unui capitol sau mai multora. Învață acum cum să înveți!


Vrem o minte care să nu ne trădeze când avem mai mare nevoie de ea? Există meniuri care o pot stimula!
 
Regulile pentru păstrarea creierului în formă sunt: Să nu sărim peste cele trei mese principale.
 
Să nu sărim peste somn, iar dacă se poate, programul de dormit să fie între 6 și 8 ore pe noapte la un om adult și să se încadreze mereu între aceleași ore;
 
Să facem zilnic exerciții fizice sau mișcare: înot, ciclism, alergări, aerobic, flotări, genuflexiuni, abdomene sau măcar mers pe jos jumătate de oră pe zi. Dacă le efectuam seara, să lăsăm câteva ore între ele și mersul la culcare.

Îți mai recomandăm:

Oamenii de stiinta britanici de la Colegiul Universitar „King" recomanda persoanelor care au probleme cu memoria sa consume, de cel putin cinci ori pe saptamana, peste gras (somon, macrou, hering, ton). Citește mai mult

* * *

Psihologul Daniel David a punctat cateva elemente esentiale pentru stapanirea emotiilor inainte de examene. 1. (Oricat de banal ar suna) Pregateste-te pentru examen. Învață acum cum să înveți!


Iată câteva trucuri care te vor ajuta să reţii majoritatea informaţiilor din cărţile pe care le citeşti:

1. Citeşte inclusiv prima pagină, cu titlul şi numele autorului, cuprinsul şi prefaţa. Te va ajuta să te identifici mai bine cu cartea.

2. Dacă simţi că nu e momentul potrivit să începi o carte, nu o începe.

3. Citeşte o singură carte o dată.

4. Nu citi o carte care nu îţi menţine interesul viu.

5. Subliniază pasajele importante şi scrie observaţii pe măsură ce citeşti.


Îți mai recomandăm:

Ne-am gandit sa dezvoltam subiectul si sa iti oferim mai multe metode despre cum sa memorezi, pentru ca stim cat de important este ca toate proiectele pe care le ai de finalizat, materialele pe care le ai de asimilat, nu iti sunt tocmai accesibile din punct de vedere al volumului de notiuni si de informatii si trebuie sa le retii. Citește mai mult

* * *

Nothing beats a curious mind. How curious are you? Don’t take things on face value. Go deeper into how things work. Question most things. Be genuinely interested in new subjects. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe