Pornim radioul...
EVENIMENTE » Workshop
 
Conferinta si workshopul eveniment ‘Maximizing Your Social Media for Professionals & Businesses’, la Bucuresti.

Studentii beneficiaza de un discount de 50% din pretul afisat pe site, atat pentru pachetul conferinta cat si pentru pachetul conferinta si workshop.

Social media a devenit un canal omnipresent in viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi, atat in plan personal cat si professional. Pe 28 mai 2015,, la Crystal Palace Ballrooms din Bucuresti, toate categoriile profesionale din Romania au ocazia sa invete si sa discute despre cum sa foloseasca in avantaj oportunitatile strategice pe care social media le ofera companiilor, participand la conferinta si workshopul ‘Maximizing Your Social Media for Professionals and Businesses’.

Evenimentul va fi sustinut de Neal Schaffer, social media speaker, autor, profesor ȋn cadrul ‘Rutgers University Mini Social Media MBA Programme’, Top Forbes 5 Social Sales Influencers si Top Forbes 50 Social Media Influencers, foarte cunoscut datorita ultimei sale carti de succes, despre strategia, implementarea si optimizarea social media: ‘Maximise Your Social: A One-Step Guide to Building a Social Media Strategy for Marketing and Business Success’.

Conferinta ‘Maximizing Your Social Media for Professionals & Businesses’ aduce subiecte de interes pentru toate categoriile profesionale si persoane fizice, având ȋnsă un obiectiv comun: să ȋnveţe de ce social media este atât de importantă pentru afacerea şi cariera lor.

Detaliile despre inregistrare, agenda si beneficiile evenimentului se pot consulta in detaliu pe pagina evenimentului.

Mai multe detalii legate de discount la numarul 0722 312 661, persoana de contact Cristina Bucur - Organizator.

Îți mai recomandăm:

Even if you intend to stay in your current job forever, clarifying your unique value is something you need to attend to. Clients, conference planners, awards committees and other professionals may be checking you out — primarily online — and you want to make sure that they find the best representation of you. Citește mai mult

* * *

Primul lucru: gestionează-ţi eficient timpul. OK, ai cursurile, ai un anumit număr de zile pentru învăţat; ce faci? Fă-ţi un plan de bătaie, un program de învăţat. Învață acum cum să înveți!


Un lucru esenţial în învăţare este motivaţia internă şi externă. Mai mult, un program, un plan, o ambianţă plăcută, o atmosferă, o muzică bună pot ajuta foarte mult în procesul de învăţare.

Asociază imagini cuvintelor. Memorează cuvintele-imagini. Repetă-le în minte.

Învaţă prin a face legături cu ceea ce ştiai deja. Ataşează noile informaţii la cele pe care le cunoşteai deja.

Reformularea informaţiilor (de exemplu, traducerea în cazul limbilor străine) este foarte importantă.


Îți mai recomandăm:

Omul memorează 10% din ceea ce citește, 20% din ceea ce aude, 30% din ceea ce vede, 50% din ceea ce vede și aude în același timp, 80% din ceea ce spune și 90% din ceea ce spune și face în același timp. Citește mai mult

* * *

Cu toate ca voi credeti ca invatati pe branci, nu e chiar asa. Daca vreti sa fiti cu sinceri cu adevarat cu voi, luati o foaie de hartie si cronometrati cam cat invatati. Învață acum cum să înveți!


Planta cu cele mai recunoscute beneficii în privința memoriei este salvia. O cură îndelungată cu ceai de salvie te ajută să îți îmbunătățești memoria.
 
O altă variantă ar fi ceaiul de păducel, la fel de bun atunci când vrei să îți perfecționezi memoria. Pentru a vedea efectele se recomandă a se consuma câte o cană cu ceai seara, timp de o lună.
 
De asemenea, 25 de picături de tinctură de anghinare într-o cană cu ceai de orice tip se soldează cu mărirea capacității de concentrare, combaterea oboselii mentale și revigorarea simțurilor.

Îți mai recomandăm:

Ginkgo biloba ajută memoria de scurtă durată. Această plantă stimulează oxigenarea creierului şi, deci, activitatea celulară cerebrală. Se foloseşte sub formă de infuzie (o cană de ceai pe zi, dintr-unul sau două plicuri la o ceaşcă) sau sub formă de tinctură (câte 30-40 de picături de trei-cinci ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă). Citește mai mult

* * *

A long-running investigation of exceptional children reveals what it takes to produce the scientists who will lead the 21st century. “Whether we like it or not, these people really do control our society. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe