Pornim radioul...
DEZVOLTARE PERSONALĂ » Dezvoltare personala
 

Cautarea  permanenta a unor activitati si experiente noi, dorinta de dezvoltare si ambitia spre autorealizare au definit intotdeauna un lider autentic.

Fundatia LEADERS  te invata si anul acesta cum sa-ti depasesti limitele. Prinde curaj si inalta-te la cea de-a 13-a editie a LEADERS School intre 30 martie – 5 aprilie  la Predeal! Dovedeste ca vrei sa fii un lider si primavara aceasta si tu poti invata de la cei mai buni!

La LEADERS School vei descoperi cu adevarat ce inseamna o scoala de leadership, alaturi de ceilalti 29 de participanti. Lectiile de viata si exercitiile practice oferite de invitati si traineri, i-au inspirat pe cei 350 de absolventi. Vei trai experienta care iti va marca parcursul profesional si pe care ti-o vei aminti cu entuziasm.

Traineri de top in materie de leadership, vorbitori de elita, invitati surpriza vor aborda cele 3 subiecte de discutie: Leadership Personal, Comunicarea in Leadership si Leadership-ul Echipei. Acestia te vor ajuta sa cresti pe plan personal si profesional si sa-ti identifici potentialul de lider. La LEADERS School vei avea ocazia sa-ti descoperi punctele forte pe baza Testului Clifton StrenghtsFinder, oferit de Gallup Romania. In ultima zi a programului te provocam sa iei parte la o simulare de business unica in Romania. Provocarea iti va pune la incercare abilitatile de leadership in care va trebui sa aplici tot ce ai invatat pe parcursul saptamanii in asa fel incat sa-ti conduci echipa spre succes.

Esti pasionat de leadership, deschis sa inveti lucruri noi,  iti doresti experiente inedite si o schimbare in dezvoltarea ta personala si profesionala? Atunci locul tau este la LEADERS School. Daca ai intre 18 si 25 de ani, esti elev in an terminal, student, masterand (in tara sau in strainatate) sau junior din cadrul unei companii, poti ocupa unul din cele 30 de locuri disponibile la nivel national. Vei avea astfel ocazia de a asculta povestile si sfaturile unor lideri de succes precum: Rares Manolescu (Senior Trainer Human Invest); Cornel Costea (Partener ProActive Solutions); Irina Pacurariu (Realizator TV); Alex Gavan (Alpinist); Peter Barta (CEO Fundatia Post Privatizare); Iulian Stanciu (Fondator eMAG); General maior Nicolae Ciuca (Comandantul Forelor Terestre Romane); Ilie Gageatu (Sales Director Ursus Breweries) Andreea Ionescu (Brand Maker ConsultWare) si Alteta Sa Regala Princepele Radu.

Accesul la LEADERS School se face pe baza de selectie prin intermediul formularului online urmat de interviu. Pachetul de acces include: participarea la toate cursurile, cazare 6 nopti la Hotel Orizont**** din Predeal in camere duble twin, 3 mese/zi, pauze de cafea, includerea in comunitatea LEADERS (peste 3000 de membri), oportunitati exclusive de job si discount-uri la evenimentele LEADERS si evenimentele partenere. Participantii au de asemenea oportunitatea de a-si descoperi punctele forte pe baza Testului Clifton StrengthsFinder, oferit de Gallup Romania. Iar lucrurile nu se opresc aici: fiecare participant va beneficia de mentoring lunar gratuit pana la implinirea varstei de 25 ani.

***

Aplica online pe www.leadersschool.ro, intra in procesul de selectie al LEADERS School si fii urmatorul lider al Romaniei! Membrii comunitatii StudentIQ beneficiaza de un discount de 15%. Pentru a benefica de reducere te rugam sa completezi StudIQ14 in campul Cod Promo din cadrul formularului de inregistrare (pagina 2). Mult succes!

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet  Publicat în LEADERS School. Sunteți autorul articolului?


Îți mai recomandăm:

Fundația LEADERS, organizează în perioada 28 iulie – 3 august, la Predeal, cea de-a 12-a ediție a programului LEADERS School. Acesta reprezintă o școală de leadership adresată tinerilor cu vârste între 18 și 25 de ani. Citește mai mult

* * *

1. Nu reciti de prea multe ori – citirea si recitirea, uneori superficiala, a notitelor nu este o solutie buna de memorare pe termen lung. 2. Raspunde la intrebari – “de ce?” sau “cum anume?”, te ajuta sa observi mai bine ceea ai retinut si sa aprofundezi materia. Învață acum cum să înveți!


Pentru sanatatea mentala, dar si cea fizica, trebuie consumate alimente proaspete, bogate in nutrientii necesari. Excesele trebuie evitate. 

Miscarea in aer liber, aerisirea creierului, se recomanda mai mereu, fara insa se sa mentioneze ca aceasta ajuta si la mentinerea in forma a memoriei. Se pot face plimbari, mai lungi sau mai scurte, in functie de anotimp.

Cel mai important, insa, pentru mentinerea unei memorii sanatoase pe tot parcursul vietii, e gimnastica memoriei.


Îți mai recomandăm:

Avem nevoie de un plan de îmbunătățire a memoriei, care să devină treptat un nou stil de viață, mult mai bine organizat. Pentru sănătatea mentală, dar și cea fizică, trebuie consumate alimente proaspete, bogate în nutrienții necesari. Citește mai mult

* * *

Follow the Greek method of progressive training: Meet Milo of Croton - The Great Ancient Greek Olympian. He was the greatest and strongest wrestler of Greece. Învață acum cum să înveți!


Metoda cu povestea o stim de cand suntem mici.  Ideea este sa creezi o poveste care-ti va aminti toate cuvintele din lista.

Spre exemplu avem urmatoarele cuvinte: Sarpe, Camion, Baterie, Roz, Palarie. Povestea o sa sune cam asa: Intr-un sarpe era un camion fara baterie, roz, cu palarie. 

Povestea trebuie sa fie neobisnuita (camion in sarpe, nu invers, caci invers ar fi mai normal).
Trebuie sa vizualizezi povestea (cine nu-si poate imagina un camion roz cu palarie?).
Trebuie sa implice simturi (auzi "sasaitul" sarpelui din poveste?).

Îți mai recomandăm:

Memoria poate fi de mai multe feluri: vizuală, auditivă, auditivă digitală și kinestezică. Aceasta corespunde unui anumit tip de a învăța, la care ar trebui să ne adaptăm. Citește mai mult

* * *

Vreau să vă vorbesc puțin despre importanța admiterii, despre importanța unei baze solide cu care oricine ar trebui să înceapă o asemenea facultate. Învață acum cum să înveți!


Citește mai departe