MIHAI MITA GEORGESCU prezintă BISERICA TRAITA DEPARTE

Ezoterism, religie, filozofie, filozofia stiintei

TRANSCRIERE BOOKMARK

"Biserica traita departe", scrisa de Preot prof. dr. Nicolae Dura, parohul Bisericii Ortodoxe din Viena, este o concluzie a parintelui care a pus suflet in aceasta carte si in ideea ca lumea sa inteleaga ca Biserica reprezinta, de fapt, un cumul de suflete care vor sa faca ceva frumos.

De multe ori in viata facem bine fara sa ne dam seama, facem rau fara sa ne dam seama, dar de cele mai multe ori nu constientizam ceea ce facem.

Aceasta carte ne invata sa ne aducem aminte de locsoarele unde oamenii pot fi mai buni, pot fi mai frumosi, pot fi mai deschisi.

Parintele Dura a reusit sa stranga in aceasta cartea ceea ce a reusit sa faca in viata de zi cu zi, sa coaguleze niste suflete frumoase si sa le indrepte pe cat de bine cu putinta.

Transcriere prezentare BookMark Mihai Mita Georgescu.

PREZENTATOR Toți prezentatorii »

Mihai Mita Georgescu

Mihai Mita Georgescu este solistul vocal al trupei Bere Gratis.

BOOKMARK Toate carțile »

Biserica traita departe

Parintele dr. Nicolae Dura contribuie prin lucrarea sa la o imagine completa a Bisericii Ortodoxe Romane, prezenta in toate partile lumii in care se afla credinciosi pastoriti de Ea. Sursa: CrestinOrtodox.ro

AUTOR Toți autorii »

Nicolae Dura

Preotul prof. dr. Nicolae Dura este parohul bisericii ortodoxe romane din Viena. Sursa: Formula-As.ro

RECENZII

ProDiaspora.Blogspot.com

Autorul cartii, cu o ampla documentatie si intemeiat pe propria experienta, demonstreaza ca in comunitatea romanilor din Austria trairea ortodoxa este impletita cu pastrarea limbii si traditiilor strabune, ca membrii acestei comunitati au un rol activ in proiectarea unei imagini autentice, pozitive a romanilor in lume si in dezvoltarea vechilor legaturi ale poporului nostru cu cel austriac," se arata in prefata semnata de Virgil Candea, Membru al Academiei Romane. Sursa: ProDiaspora.Blogspot.com

DE UNDE CUMPĂR

CrestinOrtodox.ro     Pret estimativ: 13 Euro

PAGINI

400

PE ACEEAȘI TEMĂ

Extrem de tare si incredibil de aproape
Jonathan Safran Foer
Furia
Thich Nhat Hanh
Strange case of Dr Jekyll and Mr Hyde
Robert Louis Stevenson