CRISTIAN TOPESCU prezintă BUN VENIT LA CLUB!

TRANSCRIERE BOOKMARK

"Bun venit la club! Jurnalul personal al calului Crac", ne descrie viata cotidiana intr-un centru hipic, bucuriile si dramele sale, vazute prin ochii unui cal inspaimantat la inceput, dar care pe parcursul anului incepe sa inteleaga.

Este de asemenea lungul drum pe care Crac, micul cal cu inima mare v-a trebui sa il parcurga ca sa scape de singuratate si sa descopere o noua prietenie.

O carte speciala pentru iubitorii de cai din toata lumea. Este o carte scrisa de Sylvie Overnoy in intregime activa, adica a fost scrisa de un biped, dar cel care povesteste este un patruped. Omul si calul, dupa cum se stie, au facut istorie impreuna, cu mult timp inaintea cailor putere au strabatut veacuri in timp de pace sau de razboi.

Batranii spun ca daca Dumnezeu ar mai fi dat o porunca, aceasta ar fi fost: sa iubiti caii.

Cartea pe care va indemn sa o cititi are un mesaj de acest fel: "Bun venit la club! Jurnalul personal al calului Crac".

Transcriere prezentare BookMark Cristian Topescu.

PREZENTATOR Toți prezentatorii »

Cristian Topescu

Cristian Topescu este un jurnalist si comentator sportiv, devenit cunoscut in functia de "crainic al Televiziunii Romane". Baiatul ofiterului de cavalerie Felix Topescu, membru al echipei hipice a Romaniei, participanta la Olimpiada din Berlin din anul 1936, Cristian i-a calcat pe urme, absolvind Scoala de Graniceri de la Oradea, singura arma care mai avea cai. Castigand cateva concursuri importante a fost transferat la Steaua, unde a triumfat in doua campionate nationale de sarituri peste obstacole. Sursa: Wikipedia.org

BOOKMARK Toate carțile »

Bun venit la Club!

"Bun venit la club! Jurnalul personal al calului Crac", scrisa de Sylvie Overnoy, este o carte foarte frumoasa, despre un calut de club care isi povesteste viata. Ea poate fi citita la orice varsta.

AUTOR Toți autorii »

Sylvie Overnoy

Consultante editoriale aupres de Direction Generale du Groupe Marie Claire, les principales missions de Sylvie Overnoy seront d'apporter ses conseils d'orientation sur les projets titres, et sur les projets autres medias du Groupe. Sylvie Overnoy est Redactrice en chef de "Cosmopolitan" depuis 2002. Sursa: CategoryNet.com

RECENZII

DE UNDE CUMPĂR

Amazon.com     Pret estimativ: 39 USD

PE ACEEAȘI TEMĂ

Extrem de tare si incredibil de aproape
Jonathan Safran Foer
Furia
Thich Nhat Hanh
Strange case of Dr Jekyll and Mr Hyde
Robert Louis Stevenson