COSMIN BUMBUT prezintă TIHNA

Clasici, fictiune mitologica si istorica

TRANSCRIERE BOOKMARK

Cartea care m-a impresionat pe mine, in ultimii 2 ani, e "Tihna". De ce m-a impresionat "Tihna"? In primul rand fiindca a avut un puternic impact vizual asupra mea. Contine niste descrieri la care m-am oprit foarte mult timp citindu-le, am facut insemnari si mi-am dat seama ca la un moment dat cred ca as vrea sa fac niste fotografii dupa descrierile lui Attila Bartis.

Pe de alta parte, cartea mi s-a parut atat de sincera. Cred ca este in genul roman autofictional fara sa fie autobiografic si pe scurt descrie relatia diabolica intre un fiu si mama lui. De ce m-a impresionat foarte tare? Attila spune intr-un interviu ca a scris cartea intr-un moment de cumpana a vietii lui si acest lucru cred ca transpare prin toate cuvintele redate in cartea asta.

Pe mine m-a emotionat profund, la doua zile dupa ce am terminat de citit cartea i-am scris un e-mail fara sa il cunosc si i-am spus ca m-a emotionat atat de tare cartea lui, incat cele 2-3 zile in care am citit-o nu am putut sa fac absolut nimic altceva.

Transcriere prezentare BookMark Cosmin Bumbut.

PREZENTATOR Toți prezentatorii »

Cosmin Bumbut

Cosmin Bumbut este cel mai recunoscut fotograf comercial roman. La finele anului 2009, Cosmin a lansat primul numar al revistei de fotografie ,,Punctum", pe care o editeaza asistat de alte cateva nume sonore ale fotografiei romanesti. Sursa: Foto-Magazin.ro Un interviu interesant cu Cosmin Bumbut gasesti aici.

BOOKMARK Toate carțile »

Tihna

"Este dificil de comentat acest roman. Dar dupa ce l-am citit de doua ori nu mi-e greu sa ma pronunt tare si raspicat: este o capodopera. (...) Contine mult sex (pornografie), dementa si o adiere doar de narcisism: cu siguranta nu e recomandat mironositelor" (Peter Recz). Sursa: Metropolis.ro

AUTOR Toți autorii »

Attila Bartis

Attila Bartis s-a nascut in 1968 la Tirgu-Mures. In 1984 s-a mutat, impreuna cu familia sa, in Ungaria, iar in prezent traieste la Budapesta. Este un fotograf reputat si, totodata, unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati scriitori maghiari ai momentului, cartile sale fiind traduse in numeroase limbi. Sursa: Punctum.ro Citeste despre Attila Bartis aici.

RECENZII

MihaelaUrsa.Wordpress.com

Recent, Attila Bartis m-a drogat cu "Tihna" lui. N-am putut sa ma desprind de lectura toata sambata aceea, ca lovita de boala. Pana la pagina 100 mi s-a parut genial, dupa - au intervenit niste episoade de promiscuitate sexuala alternate cu cele de extaz sexual care nu mi s-au parut la fel de entuziasmante (poate numai din cauza ca sunt suprasaturata de eroticisme si pentru ca am inceput sa ,,punctez" romanele - foarte putine - care reusesc si fara hitul sexual. Sursa: MihaelaUrsa.Wordpress.com

DE UNDE CUMPĂR

EdituraParalela45.ro     Pret estimativ: 20 Lei

Price.ro     Pret estimativ: 20 Lei

Metropolis.ro     Pret estimativ: 20 Lei

PAGINI

336

PE ACEEAȘI TEMĂ

Extrem de tare si incredibil de aproape
Jonathan Safran Foer
Furia
Thich Nhat Hanh
Strange case of Dr Jekyll and Mr Hyde
Robert Louis Stevenson