CATALIN PADURARU prezintă WINES OF THE WORLD

Gastronomie

TRANSCRIERE BOOKMARK

Am ales "Vinurile Lumii" (Wines of the World) pentru ca eu chiar cred sincer ca vinul isi are loc in biblioteca, in sensul in care trebuie sa ne obisnuim sa privim vinul si altfel decat ca un simplu lichid alimentar, mai bine zis avem nevoie de vin pentru a intelege si pe altii, a intelege alte popoare. De aceea, cartea in sine m-a marcat pentru ca dincolo de descrieri, hai sa le spunem organoleptice sunt crampeie clare de cultura si de istorie ale diferitelor popoare.

As fi putut alege o carte, un Bodegar, un Hurduzeu, anti-consumeristi convinsi, dar tocmai prin indemul de a bea un vin bun cred ca facem o buna pledoarie pentru anti consumul formal, deci pentru consumul de lucruri cu valoare adaugata.

Cred ca dupa aceasta criza vom intelege ca valorile sunt altele si ca viata trebuie traita zi de zi si cum spuneam vinul poate fi parte a unei vieti mai frumoase.

Transcriere prezentare BookMark Catalin Paduraru.

PREZENTATOR Toți prezentatorii »

Catalin Paduraru

Catalin Paduraru a urmat studiile Academiei de Teatru si Film. A jucat in filmele "Liceenii" (1987) si "Le fusil de bois" (1994). Catalin Paduraru este critic de vin la Vinexpert.

BOOKMARK Toate carțile »

Wines of the World

From Alsace to Western Australia, and from Piedmont, Italy to the Colchagua Wine Valley of Chile, Wines of the World delivers essential information about each of the 35 major wine-producing regions in the world. With detailed reports on the top producers; must-have vintages; maps; buying guides; and the style, characteristics, and flavors of hundreds of wines - this is an unrivalled, lavishly illustrated, and portable guide for anyone interested in learning more about wines. Sursa: Amazon.com

RECENZII

Amazon.com

This volume does a nice job of providing the reader with a background regarding wine and then conducting a country by country tour of the important winemaking countries of the world. As always, one gets breadth at the cost of depth. But the tradeoff appears to me to be well worth making. Sursa: Amazon.com

DE UNDE CUMPĂR

Amazon.com     Pret estimativ: 3 USD    » Rasfoieste cartea

Carturesti.ro     Pret estimativ: 119 Lei

Okian.ro     Pret estimativ: 94 Lei

PAGINI

688

PE ACEEAȘI TEMĂ

Pe vremea fluviului Amur
Andrei Makine
Cronica pasarii arc
Haruki Murakami