BOGDAN NAUMOVICI prezintă O LUME DE SALVAT - CEALALTA PIESA A JOCULUI DE PUZZLE

Beletristica » Literatura universala

TRANSCRIERE BOOKMARK

Este greu sa stabilesc o singura carte care mi-a schimbat viata. Probabil ca de o mare importanta sunt cartile copilariei, cartile de unde inveti despre bine, rau, valori, prietenie, de la "Cavalerii" lui Ioan Dan, pana la "Ciresarii" si "Cei trei muschetari".

Cartea de la care am pornit a fost "O lume de salvat", Mary Ruwart. De acolo am auzit prima data despre obiectivism si despre libertarianism, de acolo am pornit mai departe si am inceput sa citesc Ayn Rand si am citit "Atlas Shrugged", "The Fountainhead", am citit "The Virtue of Selfishness" si am descoperit un sistem care mi se potrivea si dupa care ma ghidam oarecum deja dinainte, fara sa-l structurez in vreun fel.

Sistemul inventat de Ayn Rand slaveste foarte mult egoismul rational si individualismul. Cam asta cred ca a fost gasca de carti, grupul de carti care mi-au conturat viata mai tare.

O a doua carte de referinta pentru Bogdan Naumovici este "Atlas Shrugged" de Ayn Rand, despre care puteti afla mai multe detalii aici.

O a treia carte de referinta pentru Bogdan Naumovici este "The Fountainhead" de Ayn Rand, despre care puteti afla mai multe detalii aici.

Transcriere prezentare BookMark Bogdan Naumovici.

PREZENTATOR Toți prezentatorii »

Bogdan Naumovici

Bogdan Naumovici este Managing Partner la Agentia de Publicitate 23 Communication Ideas. Mai multe despre Bogdan Naumovici aici.

BOOKMARK Toate carțile »

O lume de salvat - cealalta piesa a jocului de puzzle

,,0 lume de salvat" este o carte rara care pune in discutie numeroase aspecte ale intelepciunii conventionale pe care astazi le acceptam ca adevaruri axiomatice. De exemplu, o dimensiune majora a acestei carti este legatura pe care o face intre perspectiva noastra spirituala si bunastarea noastra materiala. Sursa: ColtulColectionarului.ro

AUTOR Toți autorii »

Mary J. Ruwart

Mary J. Ruwart is a research scientist and libertarian speaker, writer, and activist. She was a leading candidate for the 2008 Libertarian Party presidential nomination and is the author of the award-winning international bestseller "Healing Our World." Sursa: Wikipedia.org

RECENZII

DE UNDE CUMPĂR

ColtulColectionarului.ro     Pret estimativ: 18 Lei

Okazii.ro     Pret estimativ: 15 Lei

Anticariat-Online.com     Pret estimativ: 18 Lei

PAGINI

302

PE ACEEAȘI TEMĂ

Pe vremea fluviului Amur
Andrei Makine
Cronica pasarii arc
Haruki Murakami