ANDRAS ZOLTAN prezintă CUM SE DOBANDESC CUNOSTINTE DESPRE LUMILE SUPERIOARE

Ezoterism, religie, filozofie, filozofia stiintei

TRANSCRIERE BOOKMARK

In momentul in care am gasit pe o taraba cartea: "Cum se dobandesc cunostinte despre lumile superioare" a lui Rudolf Steiner, aveam 24 de ani. De indata ce am inceput sa o citesc mi-am dat seama ca, de fapt se intampla o foarte mare transformare cu viata mea.

Este o carte care te ajuta sa te descoperi pe tine insuti si devii mult mai apt sa faci ceea ce iti doresti, fie ca esti artist sau ca esti inginer sau ca esti cercetator. Este o cale de cunoastere spirituala prin care, de fapt, capeti o noua forta.

Descoperi ca de fapt viata are mult mai multe valente decat suntem noi obisnuiti in zilele noastre, decat suntem noi obisnuiti in civilizatia materialista sa credem. Este o carte foarte importanta, de fapt pentru ca orice om poate sa primeasca impulsuri pentru a se redefini ca fiinta spirituala.

Transcriere prezentare BookMark Andras Zoltan.

PREZENTATOR Toți prezentatorii »

Zoltan Andras

Zoltan Andras este vocalistul si claparul trupei Sarmalele Reci incepand din 1993, moment in care a luat fiinta trupa. Mai multe despre Zoltan Andras gasiti aici.

BOOKMARK Toate carțile »

Cum se dobandesc cunostinte despre lumile superioare

Rudolf Steiner descrie fazele unei educatii oculte si indica exercitiile potrivite pentru configuratia interioara a omului timpurilor noastre: pregatirea, iluminarea si initierea. Abordarea propusa cuprinde metode pentru observarea launtrica si exterioara si urmarirea unei dezvoltari morale concomitente. Rezultatul consta in dezvoltarea unor organe sufletesti-spirituale prin care omul poate dobandi accesul si capacitatea de a opera in lumile superioare. Sursa: BuyBooks.ro

AUTOR Toți autorii »

Rudolf Steiner

Rudolf Steiner a fost un filosof, esoterist, artist, pedagog si ganditor social austriac, fondator al antroposofiei, pedagogiei Waldorf, euritmiei, agriculturii biodinamice si medicinei antroposofice. Rudolf Steiner a initiat conceptia despre tripartitia sociala, economia asociativa si a proiectat mai multe cladiri dupa principiile arhitecturii organice, intre care cea mai cunoscuta este Goetheanum-ul, sediu al Universitatii Libere pentru Stiinta Spirituala si Societatii Antroposofice Generale. Sursa: Wikipedia.org

RECENZII

DE UNDE CUMPĂR

Divin.ro     Pret estimativ: 21 Lei    » Rasfoieste cartea

BuyBooks.ro     Pret estimativ: 23 Lei

Okazii.ro     Pret estimativ: 25 Lei

PAGINI

200

PE ACEEAȘI TEMĂ

Extrem de tare si incredibil de aproape
Jonathan Safran Foer
Furia
Thich Nhat Hanh
Strange case of Dr Jekyll and Mr Hyde
Robert Louis Stevenson