ALEXANDRU POPA prezintă IUBIRE OMENEASCA

Moderni, contemporani, romance

TRANSCRIERE BOOKMARK

Andrei Makine este un autor despre care am constatat ca stie foarte bine ce inseamna iubirea si in cartea aceasta reuseste sa spuna totul despre ea.

Personajul acestei carti este foarte interesant, acesta trece prin multe incercari si de fiecare data reuseste sa iasa din aceste incercari pentru ca este calauzit de iubirea simpla pe care o poarta unei femei, o iubire curata, o iubire lipsita de dorinta si de patima, o iubire pur si simplu.

Prin toate el trece analizand tot ceea ce se intampla si in ultima instanta actionand prin prisma iubirii. Este o carte minunata, este o carte care spune totul despre iubirea omeneasca.

Transcriere prezentare BookMark Alexandru Popa.

PREZENTATOR Toți prezentatorii »

Alexandru Popa

Alex Popa este presedintele Asociatiei ,,Inima Copiilor".

BOOKMARK Toate carțile »

Iubire omeneasca

Cartea este o replica fictionala menita sa-i reduca la tacere pe teoreticienii "crizei umanismului contemporan". Protagonistul cartii, Elias Almeida, este un revolutionar angolez care, confruntat cu aspectele cele mai sumbre ale istoriei ultimei jumatati a secolului XX, isi pastreaza increderea in puterea mintuitoare a dragostei. Sursa: Polirom.ro

AUTOR Toți autorii »

Andrei Makine

Nascut in Siberia, dar stabilit la Paris spre sfirsitul anilor '80, Andrei Makine se numara astazi printre cei mai apreciati scriitori francezi contemporani, fiind asimilat imediat de tara de adoptie dupa suc-cesul rasunator al romanului "Testamentul francez" (1995; Polirom, 2002), distins cu cele mai prestigi-oase premii literare din Franta: Prix Goncourt, Prix Medicis si Prix Goncourt des Lyceens. Scrise intr-un stil sobru si evocator inconfundabil, romanele sale au incintat publicul cititor, fiind traduse in peste patruzeci de limbi. Sursa: Polirom.ro

RECENZII

DE UNDE CUMPĂR

Polirom.ro     Pret estimativ: 35 Lei

Carturesti.ro     Pret estimativ: 35 Lei

Okian.ro     Pret estimativ: 30 Lei

PAGINI

304

PE ACEEAȘI TEMĂ

Memoria inteligenta
Joshua Foer
50 de idei geniale care au schimbat omenirea
John Farndon